Κως: Παρκάρετε όπου θέλετε!

Πολύ κακή εντύπωση προκάλεσε στους επισκέπτες της Κω, η μεταμόρφωση της εικόνας της πόλης προς το χειρότερο, αποτέλεσμα της πολιτικής του «παρκάρετε όπου θέλετε» που ακολουθεί η νέα δημοτική αρχή.

Αποκορύφωμα, οι σκηνές απείρου κάλλους, που διαδραματίστηκαν την Ανάσταση στην πολυπληθέστερη ενορία της πόλης. Έξω από τον Αγ. Παύλο είχε παρκάρει ολόκληρο φορτηγό και γύρω από την εκκλησία υπήρχαν αυτοκίνητα παρκαρισμένα με άναρχο τρόπο που εμπόδιζαν ακόμη και τη διέλευση των πιστών.

Η Αστυνομία έλαμψε διά της απουσίας και οι δύο αντιδήμαρχοι που ήταν εκεί αδυνατούσαν να αντιληφθούν το τραγικό της κατάστασης (μιλάμε για πρωτόγνωρες εικόνες τα τελευταία τριάντα χρόνια) εξαντλώντας την παρουσία τους σε… χαιρετούρες!

Η νέα δημοτική Αρχή, που ψηφίστηκε για να απαλλάξει την πόλη από πρακτικές και συμπεριφορές που είχαν εξοργίσει τους πολίτες, φαίνεται να οδηγεί την κατάσταση στο άλλο άκρο.

Με δεδομένο ότι στο νησί αναμένεται μεγάλη αύξηση του τουριστικού ρεύματος (οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για αύξηση 20%), είναι καλό ο έμπειρος δήμαρχος της Κω να ξυπνήσει και να αφήσει τις πολιτικές του λαϊκισμού στην άκρη πριν είναι αργά.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ