Καμ + μίνης = Χριστός Ανέστη… Istanbul!

Ανεξιθρησκεία κατά το δοκούν; Αβελτηρία;

Και πώς αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί, μετά το περιβόητο… Istanbul, η ενέργεια του Τάκη Καμπύλη, γενικού διευθυντή στον «Αθήνα 9,84», του διορισθέντα από το Γιώργο Καμίνη, να συστήσει σε σύσκεψη με παραγωγούς του σταθμού, όπως φέρεται να έκανε, να μην λένε «Χριστός Ανέστη» αλλά μόνο «Χρόνια Πολλά».

Και αυτό, προκειμένου να μην προκαλέσουν τους μουσουλμάνους της Αθήνας. Εκτός και αν αυτές οι ενέργειες του νέου γενικού διευθυντή εντάσσονται σ’ ένα συνολικό σχέδιο αύξησης της μικρής ακροαματικότητας του σταθμού μέσω… του μουσουλμανικού στοιχείου Αθήνας και… Istanbul (σ.σ.: προφανώς του έχει διαφύγει ότι ελάχιστοι μουσουλμάνοι μιλούν και ακούν σταθμούς στα ελληνικά).

Και τι ήταν να το πει!… Το πήραν τα «his master’s voice», το έκαναν μανιέρα, σήκωσαν και το… λάβαρο της «αθηνοραδιοφωνικής» επανάστασης, με αποτέλεσμα -μετά και τη μη μετάδοση λειτουργιών από το δημοτικό ραδιόφωνο της Αθήνας τη Μεγάλη Εβδομάδα- να μην ακουστεί ούτε και το «Χριστός Ανέστη».

Δηλαδή, κύριοι, εάν κάποιος από τους παραγωγούς είναι χριστιανός ορθόδοξος και θέλει να πει «Χριστός Ανέστη», διότι έτσι το αισθάνεται ο άνθρωπος, να μην το κάνει; Δεν καταπατούνται τα δικαιώματά του; Και πολύ περισσότερο, η ελευθερία του λόγου δεν πάει… πασχαλινές διακοπές;

Αυτά και άλλα είδε και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και έριξε το «ανάθεμά» του, με αποτέλεσμα να μην πάει στο «γεύμα της Αγάπης» προς τους αστέγους του Δήμου Αθηναίων.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ