Η τελευταία ελπίδα του ΕΚΑΒ…

…από χθες έχει όνομα και λέγεται… Παναγιώτης Ψωμιάδης. Και έτσι τον χαρακτήρισαν οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ που έκαναν παράσταση διαμαρτυρίας στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για τη μη καταβολή δεδουλευμένων και των υπερωριών τους.

Μάλιστα, ο Πανίκας, μόλις είδε κάμερες, αναθάρρησε η ψυχή του, και είπε να κάνει και μια δήλωση:

«Δεν μπορεί να βάλουμε την έλλειψη της γάζας πάνω από την ανθρώπινη ζωή (σ.σ: άλλωστε, αυτό δίδαξε με τις πράξεις του και ο ίδιος ο Πανίκας που μείωσε το πρόστιμο στον… καρκινοπαθή κομματάρχη του) και από τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων (σ.σ: αυτό πάει κατά το υπέρ πίστεως, πατρίδος και παράταξης).

»Δεν μπορεί το φασιστικό καθεστώς της τρόικας να είναι υπεράνω της ζωής των ελλήνων πολιτών και των εργαζομένων (σ.σ.: αυτό πάει κατά το «θέλετε, δε θέλετε, εγώ θα βάλω τον αδελφό μου στη θέση του περιφερειάρχη).

»Οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ σώζουν ζωές, δε βλέπω όμως πολιτική βούληση για να σωθεί το ΕΚΑΒ (σ.σ.: βλέπει, όμως, «πολιτική βούληση» στην καταδικαστική γι’ αυτόν απόφαση της Δικαιοσύνης).

»Θα πρέπει όχι απλώς να σώσουμε το ΕΚΑΒ, αλλά να το δυναμώσουμε με όσες δυνατότητες έχει η ελληνική Πολιτεία (σ.σ. αυτό πάει κατά το «πρέπει να σώσουμε την πατρίδα, τον Άνθιμο, την ορθοδοξία και την παράταξη).

»Είναι δίκαιο το αίτημά σας όμως τα προβλήματα του ΕΚΑΒ είναι διαχρονικά (σ.σ.: όπως και αυτά της περιοχής του, από τότε που ήταν νομάρχης).

»Δεν μπορεί μόνο να ζητάμε. Πρέπει και να δίνουμε (σ.σ.: χρήματα φαντάζομαι, και όχι τηλε-οψία, όπως κάνει ο ίδιος όπου βρεθεί και όπου σταθεί)».

Η στήλη δε γνωρίζει αν ο Πανίκας θέλει να γίνει πρόεδρος του ΕΚΑΒ στην περίπτωση που καθαιρεθεί -πάντως, είναι καλή ευκαιρία για μια νέα επαγγελματική καριέρα-, έχει πρόταση, όμως, για το τι μπορεί να ντυθεί αν βαρεθεί τη στολή του Ζορό: τελευταία ελπίδα του ΕΚΑΒ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ