Η εξομολόγηση του Νικήτα στο facebook: Είχα καρκίνο!

Στην αποκάλυψη ενός προσωπικού προβλήματος υγείας προέβη ο Νικήτας Κακλαμάνης με ανάρτησή του στο Facebook, το οποίο απαντάει και στο γιατί δεν είχε παραστεί στη ψήφιση της πρότασης μομφής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Βουλή.

Όπως γνωστοποίησε ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων, διαγνώστηκε με καρκίνο στο πρώτο στάδιο, ωστόσο το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε άμεσα και με επιτυχία, με τον ίδιο να δηλώνει ότι είναι πλέον πιο υγιής από ποτέ.

Όπως ο ίδιος έγραψε:

«Τις τελευταίες 20 ημέρες αντιμετώπισα ένα αρκετά σοβαρό πρόβλημα υγείας, όσο μπορούσα πιο διακριτικά.

Από το πρόβλημα αυτό σήμερα -εξερχόμενος του νοσοκομείου- είμαι πλήρως απαλλαγμένος και ίσως μάλιστα πιο υγιής από πριν.

Θέλω, επ’ ευκαιρία της δικής μου περιπέτειας αλλά και της ιατρικής μου ιδιότητας, να τονίσω τα εξής:

– Η έγκαιρη διάγνωση και ιδιαίτερα στον καρκίνο σώζει ζωές (όπως στη δική μου περίπτωση, που ήταν στο στάδιο 1).

– Τόσο για το διαγνωστικό (Ευαγγελισμός) όσο και για το χειρουργικό (Αρεταίειο) κομμάτι της θεραπείας μου εμπιστεύτηκα το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Παρά τις τρομερές ελλείψεις που υπάρχουν -σε ανθρώπινο δυναμικό και όχι μόνο-, το επιστημονικό επίπεδο του Ε.Σ.Υ. είναι εξαιρετικά υψηλό.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους, από τους πολύ παλιούς μέχρι τους νεότερους φίλους μου, που από την ημέρα που έγινε γνωστή η περιπέτεια της υγείας μου, με τις ευχές τους στάθηκαν δίπλα μου».

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΚΑΡΚΙΝΟΣ, ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ


Αφήστε μια απάντηση