Γκλέτσος: «Προσωποποίηση της αχρηστίας ο Μπακογιάννης» -Θα χάσει τις εκλογές (βίντεο)

«Ο Μπακογιάννης με όλα αυτά που έχει και μόνος του να κατέβει στις εκλογές θα χάσει». Αυτό δήλωσε ο δήμαρχος Στυλίδας, Απ. Γκλέτσος, σε συνέντευξη του σε τηλεοπτικό σταθμό, για τον Κώστα Μπακογιάννη, ενόψει των επόμενων Περιφερειακών Εκλογών.

Συγκεκριμένα, ο Απ. Γκλέτσος, ανέφερε ότι στην περίπτωση που ο σημερινός Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, κ. Μπακογιάννης, είναι «αντίπαλος» του στη διεκδίκηση της Περιφέρειας είναι σίγουρο ότι θα χάσει, γιατί όπως υποστήριξε: «Ο Μπακογιάννης  είναι η προσωποποίηση της πολιτικής ιδιοτέλειας, της αφλογιστίας και της αχρηστίας».

Δεν έχει κάνει «κανένα έργο, είναι τελευταίος σε απορροφητικότητα από ΕΣΠΑ» Τα λιγότερα χρήματα από όλες τις Περιφέρειες, τα παίρνει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ενώ έχει τη μεγαλύτερη ανεργία, ανέφερε ο δήμαρχος Στυλίδας.

Επιπλέον ο κ. Γκέλτσος δήλωση την προτίμηση του, προς τον Αλέξη Τσίπρα, έναντι του Κ. Μητσοτάκη, γιατί δήλωσε «αριστερός», αλλά υποστήριξε ότι θα κατέβει «ενωτικός» για την διεκδίκηση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.