Αθήνα: Λάμψη… Χόλιγουντ στο δ.σ. με, μόλις, 600 €

Μόλις 600 ευρώ κόστισε στους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης Καμίνη η «λάμψη» Χόλιγουντ στη χθεσινή συνεδρίαση του δ.σ. Αθηναίων. Κι αυτό, γιατί αν και εξανάγκης (κατάληψη στο παλαιο δημαρχείο της πλ. Κοτζιά – εδώ)  οι αιρετοί της παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη» έβαλαν ρεφενέ και νοίκιασαν την αίθουσα «Λος Άντζελες» του ξενοδοχείου «Athens Imperial» προκειμένου να ψηφιστεί ο προϋπολογισμός.

Γιατί, όμως, επιλέχθηκε κάποιο ξενοδοχείο και όχι ένας χώρος του δήμου; Η απάντηση ήταν πως το «Λος Άντζελες» ήταν έτοιμο, δε χρειάζονταν κάποιες διαδικασίες (μικροφωνικές, μηχανοργάνωση κτλ.), και επιπλέον ήταν ένας χώρος ασφαλής για την ελεύθερη διακίνηση συμβούλων και απόψεων-θέσεων. Επίσης, επιλέχθηκε διότι ήταν κοντά στο δημαρχείο τής Κοτζιά.

Για την ιστορία, ο προϋπολογισμός του Δήμου Αθηναίων για το 2011 ψηφίστηκε από τους 28 δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας, καθώς ο ένας, ο κ. Φώτης Προβατάς, έλειπε για επαγγελματικό ταξίδι στο Λονδίνο, ταξίδι για το οποίο η δημοτική Αρχή ήταν ενήμερη.

Για να διαβάσετε τι προβλέπει ο προϋπολογισμός του 2011 για το Δήμο Αθηναίων, πατήστε εδώ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ