Αποτάξου τη… χωματερή; Απεταξάμην!

Και η στήλη αναρωτιέται: για πόσο ακόμη, Γιάννη Σγουρέ;

Ερωτηθείς σχετικά από δημοσιογράφους στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ πότε παίρνει την αρμοδιότητα για τα σκουπίδια, ο «μικρός πρωθυπουργός» απάντησε από 1η Ιουλίου -όπερ και προβλέπεται από τον «Καλλικράτη». Έκανε, ωστόσο, μια παύση, του κατέβηκε στο μυαλό πως είναι και… υπο-λογιστής, ξαναμίλησε και είπε: «Δεν ξέρω μπορεί και να μετατεθεί· οι πληροφορίες που έχω μιλούν για 1/12».

Σημείωσε δε πως «δεν αντέχω άλλο ως άνθρωπος» και έκανε πάλι «κλόπι ράιτ» τη φράση του Πρωθυπουργού «ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε» στο θέμα των σκουπιδιών.

Απορία στήλης 1: Μήπως δεν αντέχει άλλο και ως περιφερειάρχης; Να μας το πει και αυτό καθαρά για να τον αλλάξουμε προτού βουλιάξουμε μέσα στην απραξία του και στην αδιαφορία του.

Απορία στήλης 2: Όταν λέει «ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε», εννοεί όλους τους άλλους πλην αυτού; Διότι στο θέμα των απορριμμάτων, όλοι οι άλλοι περιφερειάρχες ασχολούνται με τα σκουπίδια για να είναι προετοιμασμένοι οι άνθρωποι όταν αναλάβουν και επίσημα την ευθύνη της διαχείρισής τους. Αυτός, ο «μικρός πρωθυπουργός» της Αττικής, συνεχίζει να πετάει… χαρταετό, και έτσι -όπως το πάει- «καθαρά Δευτέρα» δε θα δουν οι πολίτες της περιφέρειάς του.

Απορία στήλης 3: Από το να τηλεφωνεί δεξιά και αριστερά για να μαζεύει πληροφορίες (πέστε μας και εμάς πού τις βρήκατε), γιατί δεν καλεί καλύτερα στο τηλέφωνο τους επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης για να τους πει πότε επιτέλους θα κάνει εκείνη την ειδική συνεδρίαση για τα σκουπίδια, συνεδρίαση που το έχουν ζητήσει να γίνει από το Γενάρη;

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ