Από τα «δεξιά παλικάρια» στα «παλικάρια του Συμφωνητικού Συνδιοίκησης»

Όλοι θυμόμαστε τον νυν δήμαρχο Γλυφάδας Κώστα Κόκκορη να ωρύεται και να κάνει λόγο για τα «δεξιά παλικάρια» του τέως δημάρχου Γιάννη Θεοδωρόπουλου, που κατέστεψαν την πόλη κτλ., κτλ., με αποτέλεσμα να κερδίσει το δημαρχιακό θώκο της πόλης… αντάξια.

Έτσι, όμως, νομίζαμε μέχρι τώρα, καθώς «Συμφωνητικό Συνδιοίκησης και Προγραμματικής Σύγκλισης για το Δήμο Γλυφάδας» που αποκαλύπτεται ότι υπάρχει πριν από την τελική έκβαση της εκλογικής μάχης του περασμένου Νοεμβρίου μεταξύ του κ. Κόκκορη, του κ. Λανδράκη και του κ. Παπαδόπουλου, αντιδήμαρχου επί διοίκησης Θεοδωρόπουλου, βάζει το… αντάξια σε νέα βάση.

Τι λέει αυτό το συμφωνητικό; Με λίγα λόγια, το ένα χέρι νίβει τ’ άλλο, με αμοιβή βεβαίως βεβαίως!…

Έτσι, μεταξύ άλλων, στο «Συμφωνητικό Συνδιοίκησης και Προγραμματικής Σύγκλισης για το Δήμο Γλυφάδας» προβλέπεται η παραχώρηση της διοίκησης του νομικού προσώπου του δήμου με αρμοδιότητα στους τομείς κοινωνικής προστασίας, αλληλεγγύης και παιδείας στην παράταξη «Άμεση Παρέμβαση» του Στέλιου Λανδράκη, ο ορισμός στη θέση του προέδρου του Γκόλφ Γλυφάδας του επικεφαλής της παράταξης «Ανεξάρτητη Δημοτική Κοινωνική Πρωτοβουλία» Οδυσσέα Παπαδόπουλου, η οργάνωση και λειτουργία της νομικής υπηρεσίας του δήμου από πρόσωπο που θα επιλέξει ο κ. Λανδράκης (για να το διαβάσετε αναλυτικότερα, πατήστε εδώ).

Ειδικά για το τελευταίο, είναι αποκαλυπτική η επίσημη απάντηση προς την επικεφαλής της παράταξης «Ανοιχτοί Ορίζοντες» Αθηνά Λυγνού, η οποία ζήτησε να μάθει ποιοι στελεχώνουν σήμερα τη νομική υπηρεσία του Δήμου Γλυφάδας. Η απάντηση από το στόμα του δημάρχου Κώστα Κόκκορη ήταν πως τη θέση κατέχουν ο κ. Ιωάννης Μπαβέας και η κ. Γιώτα Δάρα, σύζυγος του κ. Λανδράκη.

Συγγενικό του πρόσωπο, εξάλλου, έχει διορίσει και ο άλλος εταίρος του «Συμφωνητικού», ο κ. Παπαδόπουλος, στο δ.σ. της δημοτικής επιχείρισης του Γκόλφ Γλυδάφας.

Κατόπιν αυτών, με ενδιαφέρον αναμένεται η απάντηση του χαμένου της μάχης της Γλυφάδας, του βουλευτή της Ν.Δ. και επικεφαλής της παράταξης «Μαζί για τη Γλυφάδα» Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ο οποίος θα παραχωρήσει έκτακτη συνέντευξη Τύπου, σήμερα στις 5 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο «Congo Palace» της Γλυφάδας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ