Ανάστα ο βουλευτής, κρίνον την δημοτικήν Αρχήν

Η μη μετάδοση των λειτουργιών από τον «Αθήνα 9,84» τη Μεγάλη Εβδομάδα και η «σύσταση» να μη λέγεται από τους παραγωγούς το «Χριστός Ανέστη» για να μη προσβληθούν οι μουσουλμάνοι έκαναν… στάση και στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Η αρμόδια τομέαρχης Παιδείας Ελίζα Βόζεμπεργκ, με ερώτησή της προς την υπουργό επί των Θρησκευμάτων Άννα Διαμαντοπούλου, αφού σημειώνει ότι προκάλεσε «δυσάρεστη έκπληξη και αλγεινή εντύπωση» η ενέργεια αυτή του Γιώργου Καμίνη, τη ρωτά εάν γνώριζε για το θέμα.

Την Άννα Διαμαντοπούλου, αλλά και τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση ρωτούν για το ίδιο θέμα, αναρωτώμενοι αν γνώριζαν, και οι βουλευτές του ΛΑΟΣ Άδωνις Γεωργιάδης και Θανάσης Πλεύρης.

Μάλιστα, ζητούν να πληροφορηθούν πώς σκοπεύουν «να προστατέψουν τους έλληνες χριστιανούς από την αυθαιρεσία της δημοτικής Αρχής».

Η στήλη, πάντως, να υπενθυμίσει στους κ.κ. βουλευτές πως -εκτός από το «Ελλάς, Ελλήνων, χριστιανών»- υπάρχει και μια άλλη Ελλάδα, με πλειονότητες και μειονότητες, που περιμένει λύσεις στον καθημερινό της γολγοθά για τα προς το ζην και το δικαίωμα στην εργασία, στην περιουσία, στην αξιοπρέπεια… Μια Ελλάδα που περιμένει λύσεις και που λύσεις δε βλέπει.

Αμήν!

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ