Ψωμιάδης προς Σαμαρά: Εκτός από… αγάπη, θέλω και περισσότερη στήριξη

Έντεκα λεπτά κράτησε η συνάντηση Σαμαρά-Ψωμιάδη στο αεροδρόμιο Μακεδονία, συνάντηση που άρχισε με χαμόγελα και χειραψίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας ζήτησε από τον Αντώνη Σαμαρά να βγει περισσότερο μπροστά η ΝΔ ώστε να γίνει κατανοητό από τον κόσμο γιατί τον υποστηρίζει για την καταδίκη του.

Από την πλευρά του, ο κ. Σαμαράς, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, εξέφρασε τη συμπαράστασή του στον κ. Ψωμιάδη, αναγνώρισε, όπως είπε, το «άδικο» της καταδίκης, και σημείωσε πως η ΝΔ θα του σταθεί και νομικά εάν το θελήσει.

Οι δηλώσεις

Σε δηλώσεις του, αμέσως μετά, ο Αντώνης Σαμαράς είπε: «Ήρθαμε να τα πούμε με τον φίλο μας, τον Παναγιώτη τον Ψωμιάδη, τον περιφερειάρχη μας, να δηλώσουμε την αγάπη που έχει η ΝΔ γι’ αυτόν».

Από την πλευρά του, ο καταδικασθείς περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης ευχαρίστησε τον πρόεδρο και την ΚΟ της ΝΔ για την υποστήριξή τους, τόνισε ότι και πριν και τώρα είναι μαζί του, και σημείωσε είναι και ο ίδιος δίπλα στον Αντώνη Σαμαρά, τον οποίο χαρακτήρισε ως κυρίαρχη δύναμη σήμερα όχι μόνο στη ΝΔ αλλά και σε ολόκληρη την Κεντροδεξιά.

(Βλ. παρασκήνιο της aftodioikisi.gr εδώ).

Σαμαράς κατά «Καλλικράτη»

Πέραν και της επίσημης υποστήριξης από το στόμα του κ. Ψωμιάδη, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρθηκε και στα προβλήματα των περιφερειών, επιτιθέμενος για μια ακόμη φορά στον «Καλλικράτη»:

«Είναι μια κατάσταση η οποία από πλευράς θεσμικής αλλά και από πλευράς εκτέλεσης καταρρέει. Και είναι ένα ζήτημα το οποίο θα συνεχίσουμε να το θέτουμε και στη Βουλή και στον ελληνικό λαό προκειμένου να αντιληφθεί το μέγεθος του προβλήματος που έχει δημιουργήσει αυτός ο νέος θεσμός γενικότερα. Γιατί έργα δεν γίνονται, εξελίξεις δεν υπάρχουν. Τους είχαμε προειδοποιήσει. Σήμερα ο κόσμος το ζει. Ελπίζω αύριο η κυβέρνηση να αλλάξει μυαλά και να καταλάβει το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με το νέο αυτό θεσμό γενικότερα».

Για την κόντρα Σαμαρά – Ραγκούση για τον «Καλλικράτη» κάντε κλικ εδώ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ