Ψήφισμα της Περιφέρειας Κρήτης για τη φορολογία των ακινήτων

Την συμπαράσταση του στους αγρότες της Κρήτης που πραγματοποίησαν σήμερα συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στην πλ.Ελευθερίας για την φορολόγηση των αγροτεμαχίων τους, εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο οποίος μαζί με Αντιπεριφερειάρχες, τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου, Δημάρχους, Περιφερειακούς Συμβούλους, βρέθηκαν στο χώρο της συγκέντρωσης.

Ο Περιφερειάρχης παράλληλα, αλλά και οι άλλοι θεσμικοί εκπρόσωποι επισκέφθηκαν και το Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου όπου δικάζονται 93 αγρότες για διαδήλωση τους στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου τον Ιανουάριο του 2009.

Ο Σταύρος Αρναουτάκης σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους για την σημερινή μεγάλη κινητοποίηση των αγροτών ανέφερε:
«Το Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης με ψήφισμα του καλεί την Κυβέρνηση για την απόσυρση του νομοσχεδίου που φορολογεί τους αγρότες. Ενώνουμε τη φωνή μας με τους αγρότες της Κρήτης, τους αγρότες όλης της Ελλάδας, για την απόσυρση του νομοσχεδίου αυτού. Με τους εκπροσώπους των αγροτών θα αποφασίσουμε ποια θα είναι τα επόμενα βήματα μας».

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ, ΑΓΡΟΤΕΣ, ΨΗΦΙΣΜΑ, ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ, ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ