Παπούλιας προς περιφερειάρχες: Περιμένουν πολλά από εσάς οι πολίτες

Τη συμπαράστασή του και την προτροπή του να δουλέψουν σκληρά για να επιτευχθούν πολλά από αυτά που περιμένει ο ελληνικός λαός, εξέφρασε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, στους 13 περιφερειάρχες της χώρας.

Στο πλαίσιο της σημερινής τους συνάντησης ο κ. Παπούλιας, επεσήμανε παράλληλα την εμπιστοσύνη του για την επιτυχή κατάληψη του δύσκολου έργου που έχουν αναλάβει οι περιφερειάρχες.

Από την πλευρά τους οι περιφερειάρχες δεσμεύτηκαν να προσπαθήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο για να φέρουν σε πέρας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες, ανεξαρτήτως της πολιτικής τους τοποθέτησης.

«Η πατρίδα μας αυτή την εποχή, και κοινωνικά και πολιτικά και οικονομικά, περνάει μια πάρα πολύ μεγάλη κρίση. Και είμαστε όλοι εδώ για να βάλουμε πλάτη», σημείωσε χαρακτηριστικά, ο πρόεδρος της ΕΝΠΕ και περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός κι αναφερόμενος στο σκοπό της επίσκεψης στον πρόεδρο της Δημοκρατίας συμπλήρωσε ότι «πρέπει να μικρύνουμε την απόσταση μεταξύ της κεντρικής διοίκησης και της δευτεροβάθμιας τοπικής αυτοδιοίκησης».

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΕΝΠΕ


Αφήστε μια απάντηση