Π. Πελοποννήσου: Μνημόνιο συνεργασίας με κινεζική επαρχία

Μνημόνιο συνεργασίας σε θέματα πολιτισμού, τουρισμού και γεωργίας αναμένεται να υπογραφεί σήμερα στις 5 το απόγευμα στο Λεβίδι Αρκαδίας ανάμεσα στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Τατούλη και στον πρόεδρο του κογκρέσου της επαρχίας Σαανσί τής Κίνας Zhao Leji.

Αντιπροσωπεία της Κυβέρνησης και του Κογκρέσου της Επαρχίας Σαανσί της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας θα βρίσκεται την Δευτέρα την Τρίπολη μετά από πρόσκληση της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Επικεφαλής της αντιπροσωπείας είναι ο Πρόεδρος του Κογκρέσου Zhao Leji.

Η υποδοχή της αποστολής των κινέζων αξιωματούχων έγινε στον Ισθμό, και προβλέπεται περιήγησή τους στις Μυκήνες και στην Επίδαυρο, πριν από την επίσκεψη τους στην Τρίπολη, όπου και θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις, συνομιλίες και στη συνέχεια η υπογραφή τού μνημονίου συνεργασίας μεταξύ των δύο περιφερειών.

Η κινεζική αποστολή θα προβεί επίσης σε εκτενή παρουσίαση της Διεθνούς Φυτοκομικής Έκθεσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 28-22 Οκτωβρίου 2011 στην πρωτεύουσα Σιάν, πόλη η οποία ήδη από το 2007 έχει αδελφοποιηθεί με την Καλαμάτα.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ


Αφήστε μια απάντηση