Π. Πελοποννήσου: Υπερψηφίστηκε ο προϋπολογισμός

Με τους ψήφους της παράταξης της πλειοψηφίας και αυτήν του συμβούλου τής «Οικολογικής Συμπολιτείας του Μοριά» (32+1), ψηφίστηκε χθες κατά πλειοψηφία από το περιφερειακό συμβούλιο Πελοποννήσου ο προϋπολογισμός της Περιφέρειας Πελοποννήσου για το τρέχον έτος. 

Λογικό, βαθύτατα πολιτικό, ρεαλιστικό και ισοσκελισμένο χαρακτήρισε τον προϋπολογισμό ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, προσθέτοντας παράλληλα πως «εξ αρχής προσπαθήσαμε να επιβάλουμε μια καινούργια αντίληψη στον τρόπο που έπρεπε να διαχειριστούμε τα μεγάλα προβλήματα και εξ αρχής δημιουργήσαμε την εξωστρέφεια, την κάναμε κανόνα στην πολιτική μας συμπεριφορά».

Η περιφέρεια δεν έχει σχέση με κυβέρνηση

Αναφερόμενος στη θέση τού επικεφαλής της αντιπολίτευσης, που δικαιολόγησε την καταψήφιση του προϋπολογισμού από την παράταξή του ως μήνυμα στην κυβέρνηση, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου χαρακτήρισε «αδόκιμη» την ενέργεια και σημείωσε:

«Δεν έχει απολύτως καμία μα καμία ενέργεια επί του περιφερειακού συμβουλίου η κυβέρνηση, εμείς σχεδιάζουμε, εμείς αποφασίζουμε για το μέλλον μας, καμία απολύτως κυβέρνηση δεν μπορεί να αποφασίσει για το τι θα κάνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου. Και αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ