Και η Π. Β. Αιγαίου στo «2ο Agro Quality Festival»

Μετά την Περιφέρεια Στερέας Ελλάδας, και η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου αποφάσισε να συμμετάσχει στο «2ο Agro Quality Festival», που πραγματοποιείται από 13-15/5 στην «Τεχνόπολι» και διοργανώνεται από τον «Ευρωπαϊκό Οργανισμό Στρατηγικού Σχεδιασμού» και τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

Το περίπτερο της περιφέρειας

To ενιαίο περίπτερο της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου θα είναι συνολικού εμβαδού 102 τ.μ., με διάταξη 34 μέτρα μήκος επί 3 μέτρα πλάτος. Η κάθε επιχείρηση που θα δηλώσει συμμετοχή, θα έχει στην αποκλειστική της διάθεση, stand 3 τ.μ. (1 μέτρο πρόσοψη και 3 μέτρα βάθος), ή πολλαπλάσιο χώρο εάν επιθυμεί και εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα χώρου. Η σειρά διάταξης των επιχειρήσεων στο περίπτερο, θα καθοριστεί αυστηρά από την περιφέρια, με βασικότερο κριτήριο το χρόνο εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου θα έχει τον πλήρη συντονισμό και τη συνολική ευθύνη για τη μεθοδική προώθηση των προϊόντων του κλάδου ως σύνολο. Ωστόσο, οι επιχειρηματίες που επιθυμούν μπορούν να παρευρίσκονται στο ατομικό τους stand, είτε αυτοπροσώπως είτε διά αντιπροσώπου, προκειμένου να προωθήσουν οι ίδιοι τα προϊόντα τους και να διαπραγματευτούν με τους εμπορικούς επισκέπτες ή τους απλούς πολίτες, καθώς επιτρέπεται και η λιανική πώληση.

Πληροφορίες για διευκρινίσεις-συμμετοχή

Για περαιτέρω πληροφορίες-διευκρινίσεις και για δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να επικοινωνήσουν άμεσα στα τηλέφωνα 22513 52125, 22513 52126 & 6973 004872 (υπεύθυνος Πάνος Πίτσιος).

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ