Η Ντόρα επιτίθεται στη Δούρου για το προσφυγικό – Τι απαντά η Περιφερειάρχης

Απάντηση σε σχόλιο της βουλευτή της ΝΔ,  Ντόρα Μπακογιάννη πως η περιφέρεια Αττικής είναι απούσα στην αντιμετώπιση του προσφυγικού δίνει η περιφέρεια Αττικής.

Συγκεκριμένα η Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε: «Η περιφέρεια της Αττικής, η πλουσιότερη περιφέρεια της Ελλάδας, λάμπει διά της απουσίας της στην αντιμετώπιση του προσφυγικού».

Η απάντηση της περιφέρειας Αττικής :

«Με έκπληξη και απορία πληροφορηθήκαμε τη δήλωση της βουλευτή της ΝΔ, Ντόρας Μπακογιάννη σχετικά με δήθεν «απουσία» της Περιφέρειας Αττικής από την αντιμετώπιση του προσφυγικού.

Η δήλωση αυτή μαρτυρά ασύγγνωστη άγνοια, προερχόμενη μάλιστα από μία πολιτικό που υπηρέτησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση από τη θέση της Δημάρχου Αθηναίων.

Η Περιφέρεια Αττικής από την πρώτη στιγμή ενήργησε στα όρια των αρμοδιοτήτων της, δίνοντας προτεραιότητα στην άσκηση υπεύθυνης πολιτικής απέναντι σε ένα ζήτημα εθνικής σημασίας – ενδεικτικά, αναφέρουμε τη συνδρομή της Περιφέρειας στον Ελαιώνα, στο Ελληνικό, στο Παλαί, στο λιμάνι του Πειραιά, στα διεθνή fora, κ.α..

Ας μας υποδείξει η κυρία Μπακογιάννη μία άλλη Περιφέρεια της χώρας που «λάμπει» δια των παρεμβάσεων στο προσφυγικό / μεταναστευτικό.»

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ, ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ


Αφήστε μια απάντηση