Για 2η μέρα κλειστά σχολεία σε όλη τη χώρα

Κλειστά παραμένουν τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε πολλές περιοχές της χώρας λόγω της κακοκαιρίας. Στην Περιφέρεια Αττικής, κλειστά παραμένουν τα σχολεία σε: Δάφνη, Ηλιούπολη, Μελίσσια, Μαρούσι, Πεύκη, Κηφισιά, Ερυθραία, Άγιο Στέφανο, Άνοιξη, Αγία Παρασκευή, Εκάλη, Νέα Πεντέλη, Παλαιά Πεντέλη, Μεταμόρφωση, Θρακομακεδόνες, Ζεφύρι, Βίλλια, Καισαριανή, Παπάγου, Φιλοθέη, Ψυχικό, Σπάτα, Φυλή, Ωρωπό, Λιόσια, Κρυονέρι, Σταμάτα, Γαλάτσι, Παλλήνη, Μαραθώνα, Νέα Μάκρη, Μαρκόπουλο, Πόρτο Ράφτη, Λαύριο, Ροδόπολη, Οινόη, Μάντρα και Ασπρόπυργο. 

Στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, τα σχολεία δεν λειτούργησαν στις ορεινές περιοχές των περιφερειακών ενοτήτων Καρδίτσας, Τρικάλων, Θεσσαλίας και Μαγνησίας, ενώ στις Σποράδες κλειστά έμειναν τα σχολεία στη Σκόπελο, στην Αλόννησο και στη Σκιάθο λόγω των διακοπών ρεύματος.

Στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, τα σχολεία στους νομούς Φλώρινας και Καστοριάς άνοιξαν στις 9.00. 

Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, κλειστά έμειναν τα σχολεία στην Τρίπολη,

Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στα Καλάβρυτα και στην ορεινή Αιγιάλεια.

Στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, δε λειτούργησαν οι σχολικές μονάδες στις περιφερειακές ενότητες Ευρυτανίας, πλην του Καπερνησίου, όλα τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά στη Βοιωτία, όλα τα σχολεία στη Φθιώτιδα, πλην των σχολείων της Λαμίας και του Δομοκού. 

Τέλος στην Περιφέρεια Κρήτης, τα σχολεία δεν λειτούργησαν στο οροπέδιο Λασιθίου.

Στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου κλειστά παραμένουν τα σχολεία στην Τήνο.

Για το αλαλούμ που δημιουργήθηκε χθες στην Αττική σχετικά με το ποιος αποφασίζει για το κλείσιμο των σχολείων κάντε κλικ εδώ.

Για τη συνέντευξη του αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αττικής Κώστα Μανιάτη κάντε κλικ εδώ

Για σχετικό παρασκήνιο κάντε κλικ εδώ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ