Δεν έχουν υπαλλήλους για διαθεσιμότητα

Απάντηση έδωσαν τρεις ΟΤΑ, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας στην aftodioikisi.gr και στο δήμοσίευμά της για τους ΙΔΑΧ ΔΕ σε 42 δήμους και τις 13 περιφέρειες*. Όπως λένε, δεν έχουν υπαλλήλους που να εμπίμπτουν στις «μετακινήσεις Μανιτάκη»Σύμφωνα με το Γραφείο Προσωπικού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, έχει 19 ΙΔΑΧ ΔΕ κλάδων ΔΕ Διοικητικού, Διοικητικού-Λογιστικού και Διοικητικών Γραμματέων, εκ των οποίων οι 8 «εμπίπτουν» στις διατάξεις Μανιτάκη για τι διαθεσιμότητα. Ωστόσο, εξαιρούνται επειδή -σύμφωνα με τις προϋποθέσεις- είναι σε τμήμα με λιγότερα από 10 άτομα.

Όπως ισχυρίζεται η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, «ουδείς υπάλληλος δεν τίθεται σε διαθεσιμότητα, καθώς δεν εμπίπτει καμία των περιπτώσεων εργαζομένων στο Νόμο 4093/2012, στις διατάξεις που αφορούν την κινητικότητα των δημοσίων υπαλλήλων, καθώς και τις ερμηνευτικές εγκυκλίους».

Τέλος, σύμφωνα με το Δήμο Αγίας Βαρβάρας, τα στοχεία που δημοσίευσε η ιστοσελίδα «είναι λανθασμένα, δεδομένου ότι ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας, δεν εμπίπτει στις διατάξεις του νόμου 4093/2012 και δεν τίθεται θέμα διαθεσιμότητας για κανένα υπάλληλό <!– @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } —μας».

* εδώ.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ


Αφήστε μια απάντηση