Αύριο η συνάντηση Κατσιφάρα-δημάρχων Αχαΐας για το ΕΣΠΑ

Η εξέταση ώριμων ή υπό ωρίμανση έργων που μπορούν άμεσα να ενταχθούν στο ΕΣΠΑ και να χρηματοδοτηθούν, σύμφωνα με τις κατευθύνσεις που έχουν δοθεί στην Περιφέρεια από τον υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, θα βρεθεί αύριο το μεσημέρι επί τάπητος, όπως άλλωστε είχε αναφέρει πριν από μια εβδομάδα η aftodioikisi.gr, στη συνάντηση εργασίας του περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα με τους πέντε δημάρχους της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας.

Στη συνάντηση, την οποία συγκαλεί ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, θα συμμετάσχει επίσης ο γενικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Τάσος Αποστολόπουλος, στελέχη της διαχειριστικής Αρχής και διευθυντές υπηρεσιών της Περιφέρειας.

Υπενθυμίζεται πως ανάλογες συναντήσεις έγιναν πρόσφατα στις έδρες των Περιφερειακών Ενοτήτων Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας και ήδη, με τη συνεργασία των κ.κ. Κατσιφάρα και Αποστολόπουλου και με βάση τις προτάσεις των κατά τόπους δημοτικών αρχών, καταγράφονται τα έργα που παρουσιάζουν ωριμότητα και έχουν τις προϋποθέσεις άμεσης ένταξης στο ΕΣΠΑ.

Βλ. σχετικό παρασκήνιο εδώ: http://www.aftodioikisi.gr/paraskinia/10290

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ