ΧΥΤΑ Κερατέας: Στις 24/5 οι προσφυγές Δημοσίου, κατοίκων

Στις 24 Μαϊου, μαζί με αντίστοιχη προσφυγή των κατοίκων, θα εκδικαστεί τελικά στο Πολυμελές Πρωτοδικείο η έφεση που έχει καταθέσει το ελληνικό Δημόσιο κατά απόφασης του Ειρηνοδικείου Λαυρίου για την υπόθεση της κατασκευής ΧΥΤΥ στην Κερατέα.

Το δικαστήριο αποφάσισε την αναβολή της προσφυγής του Δημοσίου που αφορά στην απαγορευτική διάταξη του Ειρηνοδικείου Λαυρίου για τις εργασίες κατασκευής ΧΥΤΥ στο Οβρυόκαστρο Κερατέας, προκειμένου να συζητηθεί μαζί με αντίστοιχη των κατοίκων.

Ο δήμαρχος Λαυρεωτικής

Μιλώντας στο «Βήμα FM», ο δήμαρχος Λαυρεωτικής Κώστας Λεβαντής δήλωσε βέβαιος για τη δικαίωση των κατοίκων της Κερατέας, σημείωσε πως δεν υπάρχει σημείο επαφής-διάλογος με την κυβέρνηση – «ζητάμε διάλογο από την πρώτη ημέρα. Δεν μπορούμε να τους καθίσουμε στο τραπέζι με το ζόρι», είπε χαρακτηριστικά-, και γνωστοποιώντας ανοιχτά την ανησυχία του για τις συγκρούσεις ΜΑΤ-κατοίκων υπογράμμισε: «Θα έχουμε μεγάλες ευθύνες εάν υπάρξει νεκρός από τις συγκρούσεις».

Για τους φόβους του δημάρχου Λαυρεωτικής για νεκρό από την αντιπαράθεση, κάντε κλικ εδώ σε παλαιότερη συνέντευξή του στην aftodioikisi.gr.

Για προηγούμενο ρεπορτάζ σχετικά με την απόφαση του Ειρηνοδικείου Λαυρίου κάντε κλικ εδώ

Για ρεπορτάζ σχετικά με άλλες προσφυγές που έχουν κατατεθεί στο ΣτΕ κάντε κλικ εδώ

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ