Ξεκίνησε η καμπάνια εξωραϊσμού σε γειτονιές από το Δ. Νίκαιας-Ρέντη

Με σύνθημα «Ελάτε όλοι μαζί να φροντίσουμε τη γειτονιά μας», η Διεύθυνση Πρασίνου του Δήμου του Δήμου Νίκαιας – Αγ.Ι.Ρέντη ξεκίνησε ήδη καμπάνια εξωραϊσμού σε επιλεγμένες γειτονιές του Ρέντη και της Νίκαιας.

Η αρχή έγινε στις 4 του μήνα στον πεζόδρομο της οδού Θειρών στη Νίκαια, ακολούθησε το περασμένο Σάββατο στον πεζόδρομο της οδού Νάξου και θα συνεχιστεί τα επόμενα Σάββατα του Νοέμβρη, πρώτα στον οικισμό «Ξηρουχάκη» και μετά στις οδούς Σαρανταπόρου, Μπότσαρη και Επιδαύρου, στην πόλη του Ρέντη.

Ο Δήμαρχος Νικαιας – Αγ.Ι.Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης επισήμανε τα εξής:

«Αυτό που έχουμε πετύχει μέχρι τώρα και είναι το πιο ελπιδοφόρο, είναι η συμμετοχή των ίδιων των κατοίκων σε αυτή την προσπάθεια. Βοηθούν, προτείνουν ιδέες, συντηρούν και κυρίως φροντίζουν και προσέχουν οι ίδιοι ό,τι φτιάχνουμε, ώστε να μην καταστρέφεται, με στόχο την ποιοτική αναβάθμιση της ζωής τους.
Συνεχίζουμε λοιπόν με δενδροφυτεύσεις, καθαρισμό των χώρων, καθώς και στην αντικατάσταση ή επισκευή αστικού εξοπλισμού όπου απαιτείται, όπως καλαθάκια απορριμμάτων, ώστε να αποδίδουμε στους κατοίκους μια γειτονιά που πραγματικά θα την χαίρονται όλοι».