Την Τετάρτη ο Κουρουμπλής στην ΚΕΔΕ για το προσφυγικό

Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Ενωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) πρόκειται να παρευρεθεί ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής μεθαύριο Τετάρτη 30 Μαρτίου, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Μιλώντας στον «Alpha 9,89», ο κ. Κουρουμπλής επιχείρησε να απαντήσει στην κριτική για την απουσία του κράτους από την Ειδομένη λέγοντας μεταξύ άλλων: «Είναι μια εύκολη, ανέξοδη συζήτηση. Όταν λέω σε έναν δήμαρχο <θέλω να πάρεις 200-300 άτομα> και σου λέει <δεν τους παίρνω>, τι θα κάνεις;»

Ο υπουργός δήλωσε πως συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη και του ζήτησε την Τετάρτη να συναντήσει το προεδρείο της ΚΕΔΕ: «Υπάρχει το δικαιολογημένο παράπονο, ότι Ελλάδα δεν είναι μόνο η Μακεδονία. Μου έκανε παράπονα ο δήμαρχος Κιλκίς και έχει απόλυτο δίκιο. Όταν παίρνεις όμως έναν δήμαρχο και σφυρίζει αδιάφορα τι πρέπει να κάνεις; Να του το επιβάλεις; Πρέπει να κατανοήσουμε όλοι ότι πρέπει να κατανεμηθεί το πρόβλημα», σημείωσε ο κ. Κουρουμπλής. Απομένει να φανεί εάν οι δήμαρχοι θα πεισθούν από όσα θα ακούσουν…

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΚΕΔΕ, ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ


Αφήστε μια απάντηση