Θεσ/νίκη: 5 χιλ. αιτήσεις για 912 οχτάμηνες συμβάσεις

Τις 5 χιλιάδες έφτασαν οι αιτήσεις για την πρόσληψη 912 νέων υπαλλήλων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για τις υπηρεσίες καθαριότητας και ηλεκτρολογικού της Θεσσαλονίκης, που προκήρυξε η δημοτική αρχή της πόλης.

Συγκεκριμένα πρόκειται για διαγωνισμό που αφορά τις κατηγορίες της Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης κι αναμένεται να προσληφθούν 675 εργάτες με μοναδικό προσόν το απολυτήριο τριτάξιου γυμνασίου ή παλαιού δημοτικού κι οι υπόλοιπες θέσεις θα καταληφθούν από αποφοίτους Λυκείου τεχνικών ειδικοτήτων. 

Αναλυτικά θα προσληφθούν: Οδηγοί Τρικύκλων 60, Οδηγοί Απορριμματοφόρων 120, Οδηγοί Ρυμουλκών 20, Χειριστές Φορτωτών 1, Ηλεκτρολόγοι Αυτοκινήτων 2, Τεχνίτες Ελαστικών 2, Τεχνίτες Βαφής Αυτοκινήτων 1, Μηχανικοί Αυτοκινήτων 8, Ηλεκτροτεχνίτες Εναεριτών 7, Ηλεκτροσυγκολλητές 5, Τεχνίτες Αμαξωμάτων 2, Οξυγονοκολλητές 2, Χειριστές Ανυψωτικών Μηχανημάτων 5 και Μηχανοτεχνίτες Δικύκλων 2.

Να σημειωθεί ότι η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων εξέπνευσε στις 8 Μαρτίου, με το δήμο Θεσσαλονίκης να αναμένεται να ανακοινώνει τα οριστικά αποτελέσματα των διοριστέων, έως το τέλος του μήνα.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ