Θα μας τρελάνει ο Μπουτάρης: Εκνευρίστηκε και υποτίμησε on camera δημοσιογράφο επειδή τον ρώτησε για τη γραβάτα! (βίντεο)

Τον έντονο εκνευρισμό του έδειξε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, σε μία δημοσιογράφο που τον ρώτησε για την επιλογή του να φορέσει και χθες, κατά τη διάρκεια της μαθητικής παρέλασης, αλλά και σήμερα στην στρατιωτική παρέλαση, γραβάτα.

«Θέλεις να γίνεις και σοβαρή δημοσιογράφος» είπε ο κ. Μπουτάρης με την δημοσιογράφο να απαντά «σε έμενα το λέτε; Καλά εντάξει».

Ο κ. Μπουτάρης είπε στη δημοσιογράφο: «Πρώτο πράγμα δεν έχεις να ρωτήσεις κάτι άλλο; Για την γραβάτα έχεις να ρωτήσεις;» με την δημοσιογράφο να του απαντά: «Έγινε θέμα σε όλα τα κανάλια», «και τι έγινε; Τελείωσε. Έχεις όρεξη για συζήτηση; Ε άντε τώρα» απάντησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Να σημειωθεί πάντως ότι ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης έκανε ο ίδιος πρώτο θέμα στα κανάλια τη… γραβάτα, συσχετίζοντάς την με τους ΣΥΡΙΖαίους. Και τώρα την «είπε» στη δημοσιογράφο επειδή τον ρώτησε για το ίδιο πράγμα που αυτός είχε ανάγει σε μέγιστο θέμα. Κάτι λέει αυτό, έτσι δεν είναι;

Ο Γιάννης Μπουτάρης συνέχισε με τις δηλώσεις του για την Εθνική Επέτειο και την στρατιωτική παρέλαση λέγοντας: «Είναι πολύ καλό που έχουμε την παρέλαση σήμερα χωρίς κάγκελα, αρκεί τα αεροπλάνα να μην περάσουν πάνω από την πόλη, να περάσουν πάνω από τον κόλπο. Εγώ είμαι εναντίον των μαθητικών παρελάσεων, αλλά οι στρατιωτικές είναι τιμητικές».