Στις 27 Οκτωβρίου λήγει η προθεσμία υποβολής δηλώσεων ιδιοκτησίας στην Πάρνηθα

Στις 27/10 λήγει η προθεσμία για όσους ιδιοκτήτες ακινήτων εντός των ορίων των Προκαποδιστριακών ΟΤΑ Αυλώνος, Αφιδνών, Μαλακάσης και Πολυδενδρίου του Δήμου Ωρωπού της Ανατολικής Αττικής και Δερβενοχωρίων (Τοπικά Διαμερίσματα Δάφνης, Πύλης, Σκουρτών και Στεφάνης) και Οινοφύτων (Τοπικά Διαμερίσματα Αγίου Θωμά, Κλειδίου και Οινοφύτων) του Δήμου Τανάγρας του Νομού Βοιωτίας πρέπει να υποβάλλουν τις δηλώσεις τους στο Εθνικό Κτηματολόγιο .

Οι δηλώσεις υποβάλλονται στο Γραφείο Κτηματογράφησης της περιοχής που βρίσκεται το ακίνητό που αφορούν ή και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.ktimatologio.gr.

Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το Εθνικό Κτηματολόγιο, η υποβολή Δήλωσης Ιδιοκτησίας είναι υποχρεωτική. Στην περίπτωση που κάποια ακίνητα δεν δηλωθούν, δεν επιτρέπεται η μεταβίβαση ή η πώληση του ακινήτου και δεν χορηγείται οικοδομική άδεια.

Η περίοδος υποβολής των Δηλώσεων Ιδιοκτησίας, ξεκίνησε στις 27 Απριλίου 2015 και λήγει οριστικά (μετά από δύο παρατάσεις) στις 27 Οκτωβρίου 2015, αναφέρει το Εθνικό Κτηματολόγιο και καλεί όλους τους ιδιοκτήτες ακινήτων που δεν έχουν ακόμα υποβάλει δήλωση ιδιοκτησίας, να προσέλθουν στα Γραφεία Κτηματογράφησης στον Αυλώνα, στις Αφίδνες, στα Οινόφυτα και στα Σκούρτα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ, ΠΑΡΝΗΘΑ