Συμβασιούχοι: Συνεχίζουν την κατάληψη, ζητούν συνάντηση με Ραγκούση

Τη συνέχιση της κατάληψης του δημαρχείου της Αθήνας στην Πλατεία Κοτζιά αποφάσισαν οι συμβασιούχοι του κατά τη διάρκεια γενικής συνέλευσης που ολοκληρώθηκε πριν λίγα λεπτά της ώρας. Οι συμβασιούχοι αποφάσισαν επίσης να ζητήσουν συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση προκειμένου να δώσει λύση στο πρόβλημα, μετά και το «δεν νομοθετώ εγώ» του Γ. Καμίνη.*

Συγκεκριμένα, ζητούν:

«α) Συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Ραγκούση με αίτημα την αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου ώστε να κατοχυρωθεί το δικαίωμα σε μόνιμη και σταθερή εργασία των συναδέλφων συμβασιούχων.

β) Από τον κ. Καμίνη και τους συμβούλους της πλειοψηφίας συνάντηση ακόμη και σήμερα με αίτημα να αποσύρουν από την ημερήσια διάταξη του Δημοτικού Συμβουλίου τα θέματα που αφορούν νέες προσλήψεις συμβασιούχων ορισμένου χρόνου έως ότου διευθετηθεί το θέμα των ήδη εργαζόμενων.
Ταυτόχρονα ζητάμε να ασκήσουν ως έχουν υποχρέωση κάθε μέσο για να υλοποιηθεί η απόφαση του Δημοτ.
Συμβουλίου σύμφωνα με την οποία «οι συμβασιούχοι του Δήμου Αθηναίων καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες»».

Μάλιστα, οι συμβασιούχοι μαζί με την ΠΟΕ-ΟΤΑ και την ΠΟΠ-ΟΤΑ  που σε ένδειξη συμπαράστασης στους συμβασιούχους πραγματοποιούν αύριο, Τετάρτη, παναττική τετράωρη στάση εργασίας, πραγματοποιούν στις 11.30 το πρωί συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία στο υπουργείο Εσωτερικών.

Για προηγούμενο ρεπορτάζ κάντε κλικ εδώ: *http://www.aftodioikisi.gr/proto_thema/proto_thema_dimoi/10684

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ


Αφήστε μια απάντηση