Πολίτες προς Χριστοφάκη: Απόσυρε άμεσα την αγωγή κατά της Ψυχογιού

Να αποσύρει άμεσα την αγωγή κατά της κατοίκου Κερατέας Ελευθερίου Ψυχογιού, καλούν την επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Σαρωνικού και σύζυγο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου, Χριστίνα Χριστοφάκη, πολίτες από όλη τη χώρα.

Συγκεκριμένα κάνουν λόγο για μία άδικη και καταχρηστική κίνηση η οποία έχει ως στόχο τον εκφοβισμό και τη φίμωση του λόγου, ενώ συλλέγουν υπογραφές συμπαράστασης προς την κ. Ψυχογιού .

Συγκεκριμένα, σε κοινή ανακοίνωση τους, τονίζουν τα εξής παρακάτω:

«1)Δεν θίγεται η τιμή και η αξιοπρέπειά μας εάν κάποιος άνθρωπος μας προσφωνήσει, σε δημόσια ή ιδιωτική συζήτηση, με το επώνυμο του/της συντρόφου/συζύγου μας.
2)Δεν έχουμε «φάει» χρήματα κανενός, μαζί με κανέναν
3)Δεν έχουμε συμμετάσχει στην παράδοση (δόσιμο) του Αμπντουλάχ Οτσαλάν και κανενός άλλου Αγωνιστή, στους διώχτες του.
4)Δεν έχουμε προβεί, μηδέ συνεργήσει σε οποιαδήποτε εγκληματική ενέργεια με θύμα αγέννητο βρέφος.»

Υπενθυμίζεται ότι η κ. Χριστοφάκη, κατέθεσε την αγωγή, επειδή η κ. Ψυχογιού την αποκάλεσε «κυρία Παγκάλου», στην εκπομπή «Αλ Τσαντίρ Νιουζ» του Λάκη Λαζόπουλου και ζητεί μάλιστα, την προσωπική της κράτηση για 12 μήνες και το ποσό των 300.000 ως ηθική αποζημίωση.

«Η εναγόμενη εξαπέλυσε στοχευμένη, αήθη και απρόκλητη επίθεση εναντίον μου με τη χρήση άκρως συκοφαντικών και ψευδών ισχυρισμών που ως στόχο είχαν να με εμφανίσουν ως ηθικό ή φυσικό αυτουργό της απώλειας ενός κυοφορούμενου παιδιού αφετέρου δε, ως άνθρωπο ανήθικο, διεφθαρμένο και αδιάφορο για τα κοινωνικά δρώμενα της περιοχής», υπογραμμίζει στην αγωγή της η κ. Χριστοφάκη και συμπληρώνει, «η εναγόμενη επιχείρησε να ταυτίσει τις επιλογές και τις ενέργειές μου με αυτές του συζύγου μου Θεόδωρου Πάγκαλου με τελικό σκοπό να πλήξει βάναυσα την τιμή και την υπόληψή μου και να αμαυρώσει την εικόνα μου ως πολιτικού προσώπου που ασχολείται με τα κοινά του τόπου του».

Για να διαβάσετε προηγούμενο ρεπορτάζ κάντε κλικ εδώ.

Για να διαβάσετε σχετικό παρασκήνιο κάντε κλικ εδώ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ