νέα-ιωνία-δείτε-τη-λίστα-των-προϊόντων-119820
ΔΗΜΟΙ | 22.03.2016 | 13:19

Νέα Ιωνία: Δείτε τη λίστα των προϊόντων χωρίς μεσάζοντες για το Σάββατο

Σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 2 Απριλίου 2016, στο χώρο του Ο.Τ. 150 (όπισθεν Κ.Ε.Π. Νέας Ιωνίας) & στο Δημοτικό Στάδιο, θα διατεθούν στο Δήμο μας -ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ- τα εξής προϊόντα:

1. Εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο από το Λογκά Μεσσηνίας σε συσκευασία 5 λίτρων στην τιμή των 19 ευρώ.

2. Μέλι ανθέων Αργολίδας σε συσκευασία 1 κιλού στην τιμή των 6 ευρώ.

3. Ρύζι τύπου νυχάκι και γλασσέ από την Ανθήλη Λαμίας σε συσκευασία των 3 και 5 κιλών στην τιμή του 1 ευρώ το κιλό.

4. Όσπρια:

– Φακές ψιλές Φαρσάλων σε συσκευασία 2 κιλών στην τιμή των 3 ευρώ.

– Φάβα από λαθούρι, Φαρσάλων σε συσκευασία 1 κιλού στην τιμή των 2.50 ευρώ.

– Ρεβύθια μέτρια Φαρσάλων σε συσκευασία 2 κιλών στην τιμή των 3 ευρώ.

– Ρεβύθια χονδρά Φαρσάλων σε συσκευασία 2 κιλών στην τιμή των 4 ευρώ.

– Φασόλια χονδρά Νευροκοπίου Δράμας στη τιμή των 2.80 ευρώ το κιλό και σε συσκευασία των 1.750 γραμμαρίων στην τιμή των 5 ευρώ.

– Φασόλια μέτρια Νευροκοπίου Δράμας στη τιμή των 1.90 ευρώ το κιλό και σε συσκευασία 1.100 γραμμαρίων στην τιμή των 2 ευρώ

– Φασόλια γίγαντες Νευροκοπίου Δράμας νέας σοδειάς σε συσκευασία 1.300 γραμμαρίων στην τιμή 5 ευρώ.

5. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις τύπου 70% από μαλακά σιτηρά για την παραγωγή κέικ κουλουριών κτλ., σε χάρτινη συσκευασία των 10 κιλών στην τιμή των 5.50 ευρώ, και σε συσκευασία των 5 κιλών στην τιμή των 3.00 ευρώ.

6. Αλεύρι χωριάτικο από σκληρά σιτηρά για την παραγωγή ψωμιού, παραδοσιακών φύλλων κτλ., σε χάρτινη συσκευασία των 10 κιλών στην τιμή των 7.00 ευρώ, και σε συσκευασία των 5 κιλών στην τιμή των 3.50 ευρώ καθώς και άλλα είδη.

7. Πατάτες Νευροκοπίου σε συσκευασία των 10 κιλών στην τιμή των 4.50 ευρώ. (0,45 ευρώ το κιλό)

8. Διάφορα ζυμαρικά, τυριά, δημητριακά, γλυκά του

κουταλιού κ.ά.

Τα προϊόντα λάδι και πατάτες θα διατεθούν στο Δημοτικό Στάδιο ενώ τα υπόλοιπα στο χώρο του Ο.Τ.150 (όπισθεν Κ.Ε.Π. Νέας Ιωνίας) και η παραλαβή τους θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2/04/2016 από τις 09:00 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ.