Μίχας: Ο πολυνίκης ΟΣΦΠ έκανε πάλι υπερήφανο τον Πειραιά μας

Τα θερμά συγχαρητήριά του για την κατάκτηση του 38ου πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό, εξέφρασε με επιστολή του προς τον πρόεδρό της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Πειραιά, Γιάννης Μίχας.

Στην ίδια επιστολή ο κ. Μίχας συγχαίρει και τον Ερασιτέχνη για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από την ανδρική ομάδα βόλεϊ όπως επίσης και για την πρόκριση της γυναικείας ομάδας πόλο στο final four του Champions Cup.

«Κύριε Πρόεδρε, παρακαλώ όπως δεχτείτε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την κατάκτηση του 38ου πρωταθλήματος, μετά τη θριαμβευτική εμφάνιση και επικράτηση επί της ΑΕΚ χθες στο στάδιο Καραϊσκάκη.

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος τρεις αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωσή του επιβεβαιώνει την ανωτερότητα του Συλλόγου μας κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο και βάζει τις βάσεις για μια ακόμη πιο επιτυχημένη αγωνιστική περίοδο και του χρόνου.

Αξίζουν λοιπόν πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή, στους παίκτες και σε όλους όσους συνέβαλαν στο να επανέλθει ο πολυνίκης Ολυμπιακός σε τροχιά τίτλων γεγονός που κάνει περήφανο τον Πειραιά μας και τα εκατομμύρια των φιλάθλων μας σε ολόκληρη την Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Κλείνοντας θέλουμε να σημειώσουμε ότι αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, τόσο στην ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, όσο και στη γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης για την πρόκρισή της στο final four του Champions Cup, πράγμα που δείχνει ότι παρά τα οικονομικά προβλήματα του Ερασιτέχνη, ο Ολυμπιακός παραμένει ανταγωνιστικός και πρωταγωνιστής σε όλα τα αθλήματα», τονίζει μεταξύ άλλων στην επιστολή του ο κ. Μίχας.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ