ΚΕΡΑΤΕΑ-ΦΥΛΗ: ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΝΕΚΡΟ ΣΤΗ «ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ»

Εκτός ελέγχου βρίσκεται σε δύο μέτωπα στην Αττική η πολύμηνη  «μάχη των σκουπιδιών». Τόσο στην Κερατέα, όπου οι κάτοικοι βρίσκονται αντιμέτωποι με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις  όσο και στο ΧΥΤΑ Φυλής,  όπου οι εργαζόμενοι  λόγω της παντελούς απουσίας της Αστυνομίας  είναι απροστάτευτοι απέναντι σε ομάδες ρακοσυλλεκτών – οικονομικών μεταναστών, εκφράζονται φόβοι ότι το επόμενο διάστημα μπορεί να θρηνήσουμε ακόμη και νεκρό.

Ως προς αυτό είναι χαρακτηριστικές οι δηλώσεις στην aftodioikisi.gr από τα πιο επίσημα χείλη:  Του δημάρχου Λαυρεωτικής Κώστα Λεβαντή αλλά και του πρώην προέδρου των εργαζομένων στον ΕΣΔΚΝΑ Γιώργου Χάρδα μετά τις σημερινές εξελίξεις στα μέτωπα της Κερατέας* και Φυλής** αντίστοιχα.

Ο δήμαρχος Λαυρεωτικής όταν ερωτάται αν φοβάται ότι θα έχουμε ακόμη και νεκρό στις «μάχες» μεταξύ κατοίκων και ΜΑΤ στην Κερατέα λέει χαρακτηριστικά: «Προφανώς και φοβάμαι….» (για τη συνέντευξη του δημάρχου Κερατέας κάντε κλικ εδώ)

Όσο για τον Γ. Χάρδα που ζει καθημερινά την κατάσταση στο ΧΥΤΑ Φυλής δηλώνει στην  aftodioikisi.gr: «Έχουμε προειδοποιήσει εδώ και καιρό ότι αν η κατάσταση συνεχιστεί θα φτάσουμε να θρηνήσουμε νεκρό εργαζόμενο. Όμως κανενός δεν φαίνεται να ιδρώνει το αυτί του».

*Για τα τελευταία γεγονότα στην Κερατέα κάντε κλικ εδώ και εδώ

**Για τη νέα επίθεση ρακοσυλλεκτών στο ΧΥΤΑ Φυλής κάντε κλικ εδώ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ