Καμίνης προς συμβασιούχους: Σταματήστε την κατάληψη κι ελάτε σε διάλογο

Έκκληση να λύσουν άμεσα την κατάληψη και να προσέλθουν σε διάλογο μαζί του, απηύθυνε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης προς τους συμβασιούχους, μετά το πέρας της συνάντησης που είχε με τον πρόεδρο Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.

«Δεν είμαστε τώρα για καταλήψεις και για τέτοιου είδους ενέργειες αλλά προσπαθούμε με τους εργαζόμενους να βρούμε μία διέξοδο, καθώς και αυτοί έχουν εν μέρει δίκαιο αλλά πρέπει να προσέξουμε και την πόλη» επεσήμανε ο κ. Καμίνης.

Να σημειωθεί ότι εκτός από το φλέγον θέμα των συμβασιούχων ο δήμαρχος Αθηναίων ανέπτυξε και ζητήματα που αφορούν προβλήματα της πρωτεύουσας αλλά και του δήμου.

«Προσπαθούμε γρήγορα να φέρουμε κάποιες μεταρρυθμίσεις, να κάνουμε το σύστημα πιο αποτελεσματικό, να συμπαρασταθούμε στους κατοίκους της πόλης που βιώνουν μια πάρα πολύ βαθιά κρίση» τόνισε προσερχόμενος στο προεδρικό μέγαρο.

Παράλληλα συμπλήρωσε ότι προκειμένου να ασκήσει εποικοδομητική κοινωνική πολιτική για να δώσει λύση στους ανθρώπους που δοκιμάζονται όχι μόνο στο ιστορικό και εμπορικό κέντρο, αλλά και στις γειτονιές ειδικά πάνω και κάτω από την Πατησιών, αφαίρεσε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό από τον ραδιοφωνικό σταθμό 9,84.

Η πόλη και οι κάτοικοί της πρέπει να αποτελούν πρώτη προτεραιότητα για το δήμο Αθηναίων, σημείωσε από την πλευρά του ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ