Καμίνης: Ηθικός αυτουργός ο Κακλαμάνης για τους συμβασιούχους

Να καταδικάσει την κατάληψη του δημαρχιακού μεγάρου από τους συμβασιούχους κάλεσε τον Νικήτα Κακλαμάνη ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, με συνέντευξη του στο ρ/σ Real FM.

«Δεν καταλαβαίνω πώς η ΝΔ, πώς όλα τα πολιτικά κόμματα παρέλασαν από το κατειλημμένο δημοτικό μέγαρο επιδοκιμάζοντας ουσιαστικά την κατάληψη, πώς ο κ. Κακλαμάνης επιδοκιμάζει αυτή την κατάσταση, ο οποίος δεν βγαίνει ανοιχτά να την καταδικάσει. Είναι κι αυτός ένας από τους ηθικούς αυτουργούς αυτής της κατάστασης», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμίνης.

Και πρόσθεσε: «Υπάρχει ένα σύστημα μέσα στο δήμο, ένα κατεστημένο, το οποίο δε βλέπει με καλό μάτι την παρούσα δημοτική αρχή. Υπάρχουν, επίσης, τα πολιτικά κόμματα τα οποία έχουν τις δικές τους σκοπιμότητες. Εγώ περιμένω από τον απελθόντα δήμαρχο να καταδικάσει την κατάληψη του δημαρχιακού μεγάρου και την ομηρία στην οποία βρίσκονται χιλιάδες οικογένειες με την ιστορία των παιδικών σταθμών».

«Οφείλει να γνωρίζει ότι ένας δήμαρχος, είναι υποχρεωμένος να υπηρετεί και όχι να απαιτεί», ήταν η απάντηση του Ν. Κακλαμάνη ο οποίος υποστήριξε ότι ο σημερινός δήμαρχος είναι συνήγορος της Κυβέρνησης.

Για τη «σκληρή γραμμή» κυβέρνησης συμβασιούχων κάντε κλικ εδώ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ