Καμίνης για 9,84: Ουδέποτε απαγόρευσα το «Χριστός Ανέστη»

Σε κατηγορηματική διάψευση των δημοσιευμάτων* περί εντολής απαγόρευσης του «Χριστός Ανέστη» από το ραδιοφωνικό σταθμό του 9,84, προχώρησε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

« Ήδη έχω ακούσει αρκετά, ότι είμαι το ένα και το άλλο, ότι σηκώνω το τηλέφωνο και παίρνω δημοσιογράφους και τους λέω να μην λένε Χριστός Ανέστη και Αληθώς Ανέστη. Δεν είμαι υποχρεωμένος να απαντώ σε οποιουδήποτε είδους αθλιότητες ή και υποβολιμαίες ειδήσεις που κυκλοφορούν. Ουδέποτε εδόθη τέτοια εντολή ούτε από μένα, ούτε από κανέναν άλλον,» επισημαίνει ο κ. Καμίνης και συμπληρώνει: «λυπάμαι πάρα πολύ γιατί όχι μόνον αυτή η ψευδής είδηση μεταδόθηκε σε διάφορα blogs κλπ. και από δημοσιογράφους, αλλά γιατί την υιοθέτησε και ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας χωρίς να μπει στον κόπο να επικοινωνήσει μαζί μου ή με το γραφείο Τύπου να ρωτήσει, εάν αυτό το πράγμα αληθεύει».

Παράλληλα διευκρινίζει ότι η απόφαση της μη μετάδοσης της Θείας Λειτουργίας, αποτελεί επιλογή της διοίκησης του σταθμού κι οφείλεται στο γεγονός ότι μεταδόθηκε από δύο εκκλησιαστικούς σταθμούς και από το κρατικό ραδιόφωνο.

* εδώ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ