Κακλαμάνης: Μαξιμαλιστικός ο στόχος των συμβασιούχων

«Μαξιμαλιστικό», χαρακτήρισε μιλώντας πριν λίγο στο Mega το στόχο των συμβασιούχων του Δήμου Αθηναίων για τη μετατροπή των συμβάσεων τους σε αορίστου χρόνου ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης.

Πρόσθεσε δε ότι ο εφικτός στόχος είναι η αλλαγή του νόμου Ραγκούση που δημιουργεί το πρόβλημα προς την κατεύθυνση της επιδότησης της προϋπηρεσίας και όχι της ανεργίας, όπως είναι σήμερα.

Κάλεσε δε τον κ. Καμίνη να κάνει ότι έκανε και ο ίδιος επί Παυλόπουλου, δηλαδή, να πάει στον «προστάτη του τον κ. Ραγκούση» και να ζητήσει να αλλάξει το νόμο. Παράλληλα του ζήτησε να αποσύρει από την ημερήσια διάταξη του δημοτικού συμβουλίου το θέμα της πρόσληψης των νέων συμβασιούχων, προκειμένου να λήξει η κατάληψη.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Κακλαμάνης υποστήριξε ότι δεν πρόκειται να γεμίσει άμεσα  σκουπίδια η Αθήνα σε περίπτωση που δεν γίνουν νέες προσλήψεις συμβασιούχων όπως υποστηρίζει η πλευρά του δημάρχου Αθηναίων, καθώς υπάρχει χρόνος μέχρι τον Ιούνιο που είναι πιθανόν να γίνει αυτό, να αλλάξει το νόμο ο υπουργός Εσωτερικών.

Για την απόφαση των συμβασιούχων κάντε κλικ εδώ

Για το φόβο γενίκευσης του φαινομένου των καταλήψεων σε όλους τους δήμους της χώρας κάντε κλικ εδώ

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ


Αφήστε μια απάντηση