Και… τάφρος 1,5μ. στη λεωφόρο Λαυρίου!

Σκαμμένη, με τάφρους, και μπαζομένη είναι και πάλι από το πρωί η λεωφόρος Λαυρίου, με αποτέλεσμα να είναι κλειστή από τα ξημερώματα.

Το αξιοσημείωτο είναι πως παρά το μεγάλο βάθος που έχει το… όρυγμα στη λεωφόρο ουδείς από τις αστυνομικές δύναμεις αντελήφθη τι έγινε, πολύ περισσότερο μάλιστα όταν τα μπάζα από την τάφρο έχουν μεταφερθεί σε μια απόσταση οκτώ μέτρων από το άνοιγμα και όταν -σύμφωνα με τους ειδικούς- χρειάζεται ώρες για να γίνει το… έργο.

Η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται από παρακαμπτήριες οδούς, καθώς η πρώτη, η δεύτερη και η τρίτη είσοδος της Κερατέας είναι πλέον κλειστές.

O Δημήτρης Ρέππας

Το υπουργείο Υποδομών, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη ζητήσει από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής επιπλέον αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή για να αποκαταστήσει το οδόστρωμα, ίσως και σήμερα. Το όλο κόστος αναμένεται να ανέλθει στις 50.000 ευρώ.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το υπουργείο Υποδομών μελετά να μεταφέρει και τα ΚΑΦΑΟ (συστήματα ηλεκτροδότησης και τηλεπικοινωνιών) στην περιοχή λόγω συνεχών δολιοφθορών.

Ο δε υπουργός Δημήτρης Ρέππας φέρεται αποφασισμένος να θέσει το θέμα τόσο στον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση όσο και στην υπουργό Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη.

Οι αστυνομικοί

Σύμφωνα με πληροφορίες από πλευράς αστυνομικών, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., συνδικαλιστές και υπηρετούντες στην Κερατέα, φαίνονται εκνευρισμένοι με την όλη κατάσταση, ιδιαίτερα και μετά τα… αναχώματα, και έτσι δεν αποκλείεται να γίνει πιο άμεσα για αυτό που έχουν ήδη προειδοποιήσει: τη μήνυση κατά της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. (κλικ εδώ για να διαβάσετε το σχετικό θέμα της aftodioikisi.gr).

Να σημειωθεί ότι στην Κερατέα θα μεταβεί και εισαγγελέας προκειμένου να ερευνήσει την υπόθεση. Σε περίπτωση κατά την οποία διαπιστώσει ότι τελέστηκαν αδικήματα θα προχωρήσει στο σχηματισμό δικογραφίας.

Για να δείτε το βίντεο κάντε κλικ εδώ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ