Γυμνάσιο Σαρωνικού: Προς κατάργηση της «κατάργησης»;

Προς επανεξάταση οδηγείται η υπόθεση της κατάργησης του Γυμνασίου Σαρωνικού μετά τη σημερινή -σε χρόνο ρεκόρ-συνάντηση της δημοτικής αρχής, της επικεφαλής της μείζονος αντιοπολίτευσης και συζύγου του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου, Χριστίνας Χριστοφάκη, η οποία και ανέδειξε το θέμα (http://www.aftodioikisi.gr/proto_thema/10592),καθώς και μαθητών και γονέων της περιοχής με την υφυπουργό Παιδείας Εύη Χριστοφιλοπούλου.

Συγκεκριμένα οι μαθητές και γονείς μαζί με τις δημοτικές παρατάξεις πραγματοποίησαν σήμερα συγκεντρωση διαμαρτυρίας μπροστά στο κτίριο του υπουργείου Παιδείας και σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Χριστοφιλοπούλου, μετά και τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα λόγω και της δικής της εμπλοκής ως βουλευτού της περιοχής, δήλωσε τώρα πρόθυμη να επανεξετάσει την περίπτωση του Γυμνασίου Κουβαρά.

Για το λόγο αυτό η δημοτική αρχη θα καταθέσει φάκελο με τα επιχειρήματα της, ενώ  θα γίνει και επιτόπια αυτοψία για το αν το 1ο Γυμνάσιο Καλυβίων έχει τηυν υποδομή να δεχθεί τους μαθητές του Γυμνασίου Κουβαρα, κάτι που αμφισβητούν έντονα γονείς, μαθητές και δημοτική αρχή.

Για να διαβάσετε προηγούμενο ρεπορτάζ κάντε κλικ εδώ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ