Γ. Μίχας: Ουδεμία ανάμειξη στην υπόθεση με τα υποβρύχια

«Σοκαρισμένος, εξοργισμένος και αηδιασμένος από την νοοτροπία και ιδεολογία όσων δεν διστάζουν να σπιλώνουν υπολήψεις στο όνομα ποιος ξέρει ποιας επιδίωξης», δηλώνει ο δημοτικός σύμβουλος και τέως νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας, με αφορμή δημοσιεύματα για εμπλοκή του στο διερευνόμενο από την ελληνική Δικαιοσύνη σκάνδαλο των υποβρυχίων.

«Επειδή η λασπολογία αυτή ξεπερνάει τα όρια κάθε ανοχής και υπομονής, ζήτησα μέσω της Δικαιοσύνης και έλαβα μόλις χτες γνώση της πορισματικής αναφοράς του ΣΔΟΕ», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Γιάννης Μίχας (κάντε κλικ εδώ για να τη διαβάσετε).

«Διαπίστωσα», συνεχίζει, «έτσι ότι στην τελευταία μόνο παράγραφο του συνόλου των 82 σελίδων του πορίσματος υπάρχει πράγματι μια και μοναδική αναφορά στο όνομά μου. Μόνο που η αναφορά αυτή δεν έχει καμία σχέση με τα μυθεύματα ούτε με τα δημοσιεύματα που με αφορούν. Αφορά μόνο στο μισθό που έπαιρνα από τα «Ελληνικά Ναυπηγεία Σκαραμαγκά» ως εργαζόμενος σε αυτά καθώς επίσης και στην άδεια μετ’ αποδοχών που είχα πάρει νομίμως από τα Ναυπηγεία κατά το διάστημα της θητείας μου ως αιρετού νομάρχη Πειραιά. Εν παρόδω σημειώνω ότι για λόγους προσωπικής ευαισθησίας το Μάρτιο του 2010 ζήτησα τη διακοπή της».

Ο κ. Μίχας, στην ανακοίνωσή του, σημειώνει πως δεν έχει την παραμικρή ανάμειξη με τη συγκεκριμένη υπόθεση, δεν υπήρξε ποτέ μέλος οποιασδήποτε επιτροπής για την αγορά των υποβρυχίων, έχει αποχωρήσει από το 1996 από το δ.σ. του Σωματείου των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, πως ουδέποτε υπήρξε μέλος οποιουδήποτε δ.σ. της εταιρείας των Ελληνικών Ναυπηγείων ή άλλης θυγατρικής της και σε κάθε περίπτωση «η μόνη σχέση μου με όλα αυτά είναι ίδια με τη σχέση που έχει ο Φάντης με το ρετσινόλαδο».

«Τον λόγο έχει πλέον ο δικηγόρος μου, ο οποίος έχει επιληφθεί της κατάθεσης αγωγών, μηνυτήριων αναφορών και λήψης ασφαλιστικών μέτρων για την προστασία της προσωπικότητας και της οικογενείας μου από τις αθλιότητες που στρέφονται εναντίον μου όπως και εναντίον της νοημοσύνης των πολιτών», καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο κ. Μίχας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ