Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει ο Δήμος Περιστερίου στις 7 Απριλίου

Την 34η  εθελοντική αιμοδοσία με τη υποστήριξη  της κινητής μονάδας αιμοληψίας του Θριασίου Νοσοκομείου διοργανώνει ο Δήμος Περιστερίου στην προσπάθειά του  να ανταποκριθεί στις ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες για κάλυψη σε αίμα των κατοίκων/δημοτών.

Η αιμοδοσία πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Απριλίου  2016  και ώρες από τις 9:00 π.μ. έως τις 13.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου (1ος όροφος, Σταθμός Μετρό «Περιστέρι»).

Η Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής, Πρόνοιας & Αθλητισμού του Δήμου Περιστερίου Ξένη Κορόγιαννη, σε δήλωσή της, τόνισε: «Το αίμα είναι κοινωνικό αγαθό και δεν μπορεί να αντικατασταθεί από κανένα φάρμακο. Η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί πράξη αγάπης, αλληλεγγύης και ανθρωπιάς. Είναι απαραίτητο να εξασφαλίσουμε σταθερούς εθελοντές αιμοδότες καθώς οι ανάγκες είναι πολλές και η χώρα μας δυστυχώς για να τις καλύψει, εισάγει αίμα».

Ο Δήμος Περιστερίου καλεί όλους τους πολίτες να συμμετέχουν ενεργά σ’ αυτή την κοινωνική δράση, διότι η αιμοδοσία σώζει ζωές και κοστίζει μόνο λίγο από το χρόνο μας. Για περισσότερες πληροφορίες οι δημότες μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο: 2105701091.

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ, ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ


Αφήστε μια απάντηση