Επίθεση με μολότοφ σε σπίτι αστυνομικών – Ηλεκτρισμένη η ατμόσφαιρα στην Κερατέα

Νύχτα τρόμου έζησε ένα ζευγάρι αστυνομικών που διαμένει στην Κερατέα όταν ένα τέταρτο πριν από τη μία τα ξημερώματα άγνωστοι έριξαν βόμβες μολότοφ έξω από το σπίτι τους, στη διασταύρωση επί της λεωφόρου ΝΑΤΟ και της οδού Μιχαήλ Δελίση. Μέσα στο σπίτι βρίσκονταν το ζευγάρι με τα τέσσερα παιδιά τους.

Από την επίθεση προκλήθηκε πυρκαγιά, με αποτέλεσμα να καταστραφούν τρία παρκαρισμένα οχήματα που ήταν σταθμευμένα έξω από την οικία των αστυνομικών. Η φωτιά κατασβέστηκε τελικά από την Πυροσβεστική, ενώ -όπως έγινε γνωστό- τα δύο Ι.Χ. ανήκαν στους αστυνομικούς και το τρίτο σε φιλικό τους πρόσωπο.

Από το ζεύγος των των αστυνομικών που δέχθηκε τη βομβιστική επίθεση των αγνώστων, ο μεν σύζυγος φέρει το βαθμό του αστυνόμου Α’ και είναι διοικητής στο ΑΤ Γλυκών Νερών, ενώ η γυναίκα υπηρετεί στη Διεύθυνση Διαβατηρίων της Κερατέας. Το ζευγάρι διαμένει στη συγκεκριμένη οικία από το 1994.

Νωρίτερα, με αφορμή την προσπάθεια των Αρχών να κλείσουν τα… χαρακώματα στη οδό Λαυρίου που είχαν ανοίξει χθες τα ξημερώματα άγνωστοι, σημειώθηκαν μεγάλης έκτασης επεισόδια μεταξύ κατοίκων και δυνάμεων των ΜΑΤ, εντός και εκτός Κερατέας, επεισόδια που κράτησαν μέχρι αργά τη νύχτα (κλικ εδώ για να διαβάσετε προηγούμενο θέμα).

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ