Επίσημη «πρώτη» για το Δημοτικό Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Περιστερίου

Και επίσημα, πλέον, στις 11 Μαρτίου στις 7 και μισή το απόγευμα ανοίγουν οι πύλες του Δημοτικού ΕλεύθερουΠανεπιστημίου Περιστερίου, που σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της δημοτικής Αρχής της πόλης. θα λειτουργεί κάθε ακαδημαϊκό έτος με δύο εξάμηνα σπουδών: το χειμερινό και το εαρινό.

Σκοπός αυτού του δημοτικού φορέα είναι να αναδείξει από κάθε άποψη την πόλη του Περιστερίου και την ευρύτερη περιοχή, και στους γενικούς και ειδικούς στόχους, περιλαμβάνει τη μόρφωση, την πληροφόρηση, την ενημέρωση και την πνευματική καλλιέργεια όλων των δημοτών.

Ο Δήμος Περιστερίου πιστεύει ότι με το υπό ίδρυση Ελεύθερο Πανεπιστήμιο ικανοποιεί πραγματικά ενδιαφέροντα των δημοτών, καλύπτει τις πνευματικές τους ανάγκες και παρέχει ουσιαστική διέξοδο στις γόνιμες ανησυχίες τους.

Στην «πιλοτική» του μορφή, το Δημοτικό Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Περιστερίου θα λειτουργεί με προγράμματα-διαλέξεις που θα διαρκέσουν από 14 Μαρτίου-6 Ιουνίου 2011.

Ενώ, από το επόμενο ακαδημαϊκό έτος, 2011-2012, θα λειτουργεί με συγκεκριμένη κατεύθυνση, θα χωρίζεται σε δύο ή και περισσότερες θεματικές ενότητες και σε κάθε θεματική ενότητα διδάσκουν έμπειροι και έγκριτοι πανεπιστημιακοί δάσκαλοι.

Περισσότερα για το Δημοτικό Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Περιστερίου και το πρόγραμμα σπουδών, μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ


Αφήστε μια απάντηση