Δήμαρχος Κορίνθου: Αρνείται να ανανεώσει τις συμβάσεις αλλά ετοιμάζει προσλήψεις

Ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός, αρνείται πεισματικά να ανανεώσει τις συμβάσεις των εργαζομένων του δήμου Κορίνθου που ο ίδιος απέλυσε τον Δεκέμβριο, μετά την λήξη των συμβάσεων τους. Ωστόσο, ο ίδιος ετοιμάζεται να προχωρήσει στην πρόσληψη τακτικού προσωπικού ανταποδοτικού χαρακτήρα.
Συγκεκριμένα τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017, στο προγραμματισμένο Δημοτικό Συμβούλιο, ως πέμπτο θέμα συζήτησης έχει οριστεί: «Προγραμματισμός πρόσληψης τακτικού προσωπικού ανταποδοτικού χαρακτήρα».
Όπως καταγγέλλουν οι συμβασιούχοι του δήμου, οι οποίοι βρίσκονται σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις προκειμένου να πετύχουν την αυτοδίκαια ανανέωση των συμβάσεων τους, ο δήμαρχος που αρνείται την επαναπροσληψή μας είναι έτοιμος να προσλάβει νέους εργαζομένους.
«Είναι αυτός ο άνθρωπος που ισχυρίζεται ότι δεν θέλει να μας πάρει πίσω στην εργασία μας, για να μην αυξηθούν τα Δημοτικά Τέλη», αναφέρουν οι συμβασιούχοι και τονίζουν: «Τελικα δεν θελει να εφαρμόσει τον νόμο Βερναδακη ή θέλει να προσλάβει άλλους υπαλλήους; Γιατί άραγε;».
ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ, ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ΠΡΟΧΩΡΑ


Αφήστε μια απάντηση