Διαχωρίζει τη θέση του δημοτικός σύμβουλος του δημάρχου Γλυφάδας

Αποστάσεις από το λεγόμενο «Συμφωνητικό Συνδιοίκησης και Προγραμματικής Σύγκλισης για το Δήμο Γλυφάδας» παίρνει ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του δημάρχου Κ. Κόκκορη, κ. Βασίλης Μουλακάκης, με ανοιχτή επιστολή του στον ιστότοπο vimaonline.gr.

Ο κ. Μουλακάκης σημειώνει, επίσης, ότι «τέτοιες ενέργειες μου είναι άγνωστες και δεν με αφορούν», «διαχωρίζω τη θέση μου από τέτοιου είδους πρακτικές που θίγουν την τιμή και την υπόληψή μου». Παράλληλα, δηλώνει πως θα ζητήσει εξηγήσεις από το δήμαρχο και επικεφαλής του συνδυασμού του «Δυνατή Γλυφάδα» για το αληθές ή όχι των δημοσιευμάτων. 

Η ανοιχτή επιστολή

Ολόκληρο το κείμενο της επιστολής του κ. Μουλακάκη έχει ως εξής:

«Στις 17 Μαρτίου δημοσιεύθηκε στον ηλεκτρονικό τύπο, υποτιθέμενο συμφωνητικό συνδιοίκησης για το Δήμο Γλυφάδας, μεταξύ των τότε υποψηφίων Δημάρχων κ. Κώστα Κόκκορη και των κ.κ. Στυλιανού Λανδράκη και Οδυσσέα Παπαδόπουλου.

»Κατ’ αρχήν θεωρώ ότι δεν αληθεύει.
»Δηλώνω ότι τέτοιες ενέργειες μου είναι άγνωστες και δεν με αφορούν.

»Ζητώ να δοθούν εξηγήσεις εάν τα παραπάνω δημοσιεύματα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα ή, εάν είναι αποκύημα της φαντασίας των συντακτών τους.

»Επειδή η συστράτευσή μου στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «ΔΥΝΑΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ» είχε και έχει ως μοναδικό σκοπό την ανιδιοτελή προσφορά μου στα κοινά του Δήμου μας, διαχωρίζω τη θέση μου από τέτοιου είδους πρακτικές που θίγουν την τιμή και την υπόληψή μου.

Βασίλειος Γ. Μουλακάκης
Δημοτικός Σύμβουλος Γλυφάδας»

Για να διαβάσετε την αντίδραση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, επικεφαλής της παράταξης «Μαζί για τη Γλυφάδα», όσον αφορά στο «Συμφωνητικό Συνδιοίκησης», κάντε κλικ στο σχετικό θέμα της aftodioikisi.gr εδώ.

Για να διαβάσετε το σχετικό παρασκήνιο, βλέπετε το θέμα της aftodioikisi.gr, κάνοντας κλικ εδώ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ