Δ. Θεσσαλονίκης: Στον Μπουτάρη η Ντόρα Μπακογιάννη

Την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, συνοδευόμενη από τον βουλευτή Κώστα Κιλτίδη, τον πρώην ευρωβουλευτή Γιάννη Γκλαβάκη και κομματικά στελέχη, υποδέχτηκε στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης πριν από λίγο, ο Γιάννης Μπουτάρης.

«Του ευχήθηκα καλή επιτυχία για τη Θεσσαλονίκη σε δύσκολες στιγμές», τόνισε η κ. Μπακογιάννη και πρόσθεσε: «Αναλαμβάνει μεγάλη ευθύνη μ’ ένα νομοθετικό πλαίσιο το οποίο έχει ακόμα πάρα πολλά κενά και θα χρειαστεί μεγάλος αγώνας για έναν Δήμο, σαν τη Θεσσαλονίκης, να πάει μπροστά. Είναι εξαιρετικά καλά τα νέα για αύξηση τουρισμού στη Θεσσαλονίκη από το Ισραήλ και την Τουρκία και πιστεύω ότι οι πρωτοβουλίες που θα πάρει θα είναι προς την κατεύθυνση υποστήριξης των πολιτών που έχουν ανάγκες».

Σε ερώτηση ποια συμβουλή του έδωσε, η κ. Μπακογιάννη απάντησε: «Και εγώ όταν παρέλαβα τον Δήμο Αθηναίων, τον παρέλαβα σε μια δύσκολη στιγμή και με μια αρκετά δύσκολη κληρονομιά. Η εμπειρία έχει δείξει ότι μαζί με τους πολίτες, με μια ξεκάθαρη πολιτική και λέγοντας από την αρχή, χωρίς να μασάς τα λόγια σου, τους στόχους, έχεις επιτυχία».

Από την πλευρά ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, χαρακτήρισε εθιμοτυπική και φιλική τη συνάντηση κι ευχαρίστησε την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας για τις ευχές και τις συμβουλές της.

Για να διαβάσετε το σχετικό παρασκήνιο κάντε κλικ εδώ:

http://www.aftodioikisi.gr/paraskinia/10418

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ