Δ.Σ. Θεσ/νίκης: Σε θέση μάχης Αρχή και εργαζόμενοι στην καθαριότητα

Μεγάλη Δευτέρα σήμερα και φαίνεται πως ξεκινά και η… εβδομάδα των Παθών και για το δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.

Αφορμή η οριστικοποίηση του τελικού κειμένου της συμφωνίας με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ) για την ανακύκλωση των απορριμμάτων της πόλης κατά τη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, που συνεδριάζει στις 2 το μεσημέρι, και μάλιστα ως πρώτο θέμα στην ατζέντα (κλικ εδώ για προηγούμενο σχετικό θέμα).

Οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα είναι αποφασισμένοι να παραβρεθούν στη συγκεκριμένη συνεδρίαση, καθώς θεωρούν ότι η συμφωνία δήμου και ΕΕΑΑ για τα σκουπίδια θα είναι η αρχή της ιδιωτικοποίησης των σκουπιδιών (κλικ εδώ).

Αλλωστε, στις 2 το μεσημέρι, την ώρα έναρξης του δημοτικού συμβουλίου, πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το δημαρχιακό μέγαρο της πόλης και είναι χαρακτηριστικό πως εδώ και ημέρες, με μικρές αφίσες, ο Σύνδεσμος των εργαζομένων στους ΟΤΑ Θεσσαλονίκης καλούσε όλους τους εργαζομένους να είναι παρόντες «για να σταματήσουν την ιδιωτικοποίηση».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ