Δ. Πυλαίας-Χορτιάτη: Ξήλωσε 80 παράνομες πινακίδες

Σχεδόν ένας μήνας δράσης στο Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη στη Θεσσαλονίκη και ήδη η επιχείρηση «καθαρός δήμος», ξήλωμα όλων των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων από τους δρόμους, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Συνεργεία του δήμου, σε συνεργασία με άνδρες της δημοτικής Αστυνομίας, έχουν ήδη ξηλώσει 80 παράνομες διαφημιστικές πινακίδες οι οποίες είχαν στηθεί παράνομα στους δρόμους της πόλης.

Συγκεκριμένα, ο δήμος έχει απομακρύνει πινακίδες που βρίσκονταν κατά μήκος του περιφερειακού δρόμου, αλλά και των οδών Πυλαίας-Πανοράματος, Κέννεντυ, Μαρίνου Αντύπα, Γρηγόρη Λαμπράκη και 17 Νοέμβρη, καθώς και στην έξοδο Φωκά.

Στόχος του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη είναι τόσο να απομακρυνθούν οι διαφημιστικές πινακίδες, πολλές από τις οποίες γίνονται αιτία για τροχαία ατυχήματα, όσο και να μπει μια τάξη στους δρόμους της πόλης. Να σημειωθεί, δε, ότι τα έξοδα από το ξήλωμα όλων των παράνομων πινακίδων θα καταλογιστούν στους ίδιους τους ιδιοκτήτες των πινακίδων, αλλά και στις διαφημιστικές εταιρίες.

«Είμαστε αποφασισμένοι να νοικοκυρέψουμε το δήμο. Θα δείξουμε μηδενική ανοχή σε κάθε είδους παρανομία που προσβάλλει την αισθητική της πόλης και πολλές φορές βάζει σε κίνδυνο την ασφάλεια των δημοτών μας. Η τήρηση της νομιμότητας, η αισθητική της πόλης, αλλά και η ασφάλεια των δημοτών μας είναι για εμάς αδιαπραγμάτευτα», υπογραμμίζει σε μήνυμα του ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ-ΧΟΡΤΙΑΤΗ