Δ. Περιστερίου: Σε λειτουργία το Κέντρο Υγείας

Σε λειτουργία τέθηκε από χτες Μ. Τετάρτη 20 Απριλίου, το Κέντρο Υγείας Περιστερίου.

Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα σύγχρονο, αστικού τύπου, Κέντρο Υγείας το οποίο στελεχώθηκε με 25 άτομα εκ των οποίων 10 είναι γιατροί και 15 νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό. Το εν λόγω Κ.Υ. διαθέτει παθολογικό, καρδιολογικό, πνευμονολογικό, παιδιατρικό και οδοντιατρικό τμήμα, καθώς επίσης μπορούν να διεξάγονται βιοχημικές, ακτινολογικές εξετάσεις και εξέταση υπερήχου.

«Είναι μια από τις σημαντικότερες ημέρες στην πόλη μας σήμερα, που αρχίζει να λειτουργεί αυτό το υπερσύγχρονο Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου. Όπως διευκρίνισε και ο Υπουργός, τον οποίο και ευχαριστούμε για τη σημερινή έναρξη λειτουργίας, από την Τετάρτη του Πάσχα το Κέντρο Υγείας θα αρχίσει να εξυπηρετεί τους πολίτες και σταδιακά θα τεθεί σε 24ωρη λειτουργία. Πρόκειται για ένα έργο υποδομής υγείας που έχουν μεγάλη ανάγκη οι κάτοικοι της πόλης μας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Αττικής», τόνισε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης, ο οποίος παράλληλα υποδέχθηκε στην πόλη, τον υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ανδρέα Λοβέρδο.

Να σημειωθεί ότι Το Κ.Υ. Περιστερίου θα δέχεται πολίτες της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Αττικής από την Τετάρτη 27 Απριλίου από τις 09:00 έως τις 15:00. Από το μήνα Μάιο θα λειτουργεί από τις 08:00 έως τις 20:00 και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα τεθεί σε εικοσιτετράωρη λειτουργία.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ