Δ. Πειραιάς: Οι προτάσεις του Γιάννη Μίχα για το «Κανάλι 1»

Σειρά προτάσεων για τη μετατροπή του ραδιοφωνικού σταθμού «Κανάλι 1» του Πειραιά σε «πλουραλιστικό ραδιόφωνο με λειτουργία βασισμένη στις αρχές της διαφάνειας και του σεβασμού του δημόσιου χρήματος» κατέθεσε ο Γιάννης Μίχας, επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Πολιτών-Καθαρή Συμφωνία», κατά την τελευταία συνεδρίαση του δ.σ. της δημοτικής ραδιοφωνίας της πόλης (ΔΗΡΑΠ).

Το «Κανάλι 1», είπε ο κ. Μίχας, οφείλει να μετεξελιχθεί σε ένα ραδιόφωνο «που θα ενημερώνει για όλα τα θέματα του Πειραιά τους πολίτες, θα δίνει βήμα σε όλες τις απόψεις, θα προωθεί την πολιτιστική παραγωγή και τον αθλητισμό και δε θα χρηματοδοτείται πλουσιοπάροχα από τους δημότες για να εξυπηρετεί πελατειακά συμφέροντα και εξαρτήσεις της οποιασδήποτε διοίκησης», ενώ «ιδιαίτερη έμφαση πρέπει να δοθεί και στην παρουσία της στο Διαδίκτυο».

Αλλαγή στη στρατηγική χωρίς απολύσεις

Ο κ. Μίχας τόνισε ότι «μπορεί να διαμορφωθεί ένα νέο, υγιές περιβάλλον στο «Κανάλι 1», χωρίς να υπάρξουν απώλειες στις θέσεις εργασίας, αρκεί να αξιοποιηθούν δυνατότητες μετατάξεων του πλεονάζοντος ανθρώπινου δυναμικού, να περικοπούν περιττές, λειτουργικές δαπάνες, να μπουν πλαφόν στα ρετιρέ της μισθοδοσίας, να εξαλειφθεί το φαινόμενο της αργομισθίας».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ


Αφήστε μια απάντηση