Δ. Λαυρεωτικής: «Βέλη» Θηβαίου εναντίον Ραγκούση

Δριμύτατη επίθεση στον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση, εξαπολύει με ανακοίνωσή του ο αντιδήμαρχος Λαυρεωτικής Βασίλειος Θηβαίος, σχετικά με την πρόθεση του υπουργού να ξεκινήσουν «πάση θυσία», όπως χαρακτήρισε, τα έργα κατασκευής ΧΥΤΑ στην Κερατέα.

Συγκεκριμένα ο αντιδήμαρχος Λαυρεωτικής κάνει λόγο για έκφραση που θυμίζει «το αποφασίζουμε και διατάσουμε του δικτάτορα Γ. Παπαδόπουλου» και σημειώνει εμφατικά πως ο ΧΥΤΑ «δεν πρόκειται να γίνει ποτέ γιατί δεν θα το επιτρέψουν οι αποφασισμένοι πολίτες της Κερατέας».

Παράλληλα καταγγέλλει ότι ο κ. Ραγκούσης «ψευδώς ισχυρίζεται ότι κινδυνεύει η διαχείριση απορριμμάτων της Αττικής» και δε διστάζει μάλιστα να τον χαρακτηρίσει κι «ανεύθυνο υπουργό».

Να σημειωθεί πως ο κ. Θηβαίος καλεί τέλος τον υπουργό Εσωτερικών, «να σκύψει πάνω στο πρόβλημα παραμερίζοντας πολιτικούς εγωισμούς και ρεβανσιστικές διαθέσεις».

Προσθέτει δε πως «αν δεν πρυτανεύσει η λογική, η ορθή και αποτελεσματική σκέψη, εάν τα γεγονότα εξελιχθούν σε καταστροφική καταιγίδα η ευθύνη για ότι συμβεί θα ανήκει αποκλειστικά και μόνο στον κ. Ραγκούση».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση