Δ. Γέρακας: Κράσπεδα «καρμανιόλα» στη λεωφόρο Παλλήνης

Επικίνδυνες είναι οι συνθήκες οδήγησης στη λεωφόρο Παλλήνης, στο Δήμο Γέρακα – Παλλήνης. Σύμφωνα με καταγγελίες αναγνωστών της aftodioikisi.gr,  στο πλαίσιο της στήλης «τα παραπονά σας στο δήμαρχο» η κατάσταση είναι για μεγάλο χρονικό διάστημα άκρως επικίνδυνη, παρά τις επανειλλημένες καταγγελίες προς το Δήμο Γέρακα – Παλλήνης.

Συγκεκριμένα στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου, υπάρχει κράσπεδο ύψους τουλάχιστον πέντε πόντων κι ως εκ τούτου οι οδηγοί μοτοσυκλέτας ή ποδηλάτου σε περίπτωση που επιχειρήσουν να στρίψουν προς τα δεξιά για τη λεωφόρο Παλλήνης διατρέχουν μεγάλο κίνδυνο σύγκρουσης.

Παράλληλα στις οδούς Θεσσαλονίκης και Πιερίας, δεν υπάρχει η απαραίτητη προειδοποιητική πινακίδα απαγορευτικού για τη λεωφόρο, με αποτέλεσμα οι οδηγοί να κινδυνεύουν άμεσα να βγουν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Μάλιστα, όπως καταγγέλουν αναγνώστες της aftodioikisi.gr παρά το γεγονός ότι έχουν γίνει πολλές φορές ατυχήματα με θύματα κυρίως μοτοσικλετιστές και ποδηλάτες και οι σχετικές καταγγελίες έχουν φτάσει στο δήμαρχο Θανάση Ζούτσο, ο ίδιος αδιαφορεί επιδεικτικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΓΕΡΑΚΑ