Δ. Αθήνας: Νέα κιγκλιδώματα σε κεντρικούς πεζόδρομους του ιστορικού κέντρου

«Εμπόδια» θα συναντούν από αύριο οδηγοί και δικυκλιστές, κατά μήκος των Αποστόλου Παύλου, Διονυσίου Αρεοπαγίτου και του νοτίου τμήματος της Ερμού, στην προσπάθειά τους να κινηθούν στους… πεζόδρομους, καθώς η δημοτική Αστυνομία θα τοποθετήσει κινητά κάγκελα τύπου ΕΛΠΑ, προσπαθώντας να… αναχαιτίσει την επέλαση των «βαρβάρων».

Έτσι, κιγκλιδώματα θα τοποθετηθούν:
Από το σταθμό ΗΣΑΠ Θησείου έως την Πειραιώς, στη συμβολή των οδών Ερμού και Ασωμάτων, Ερμού και Μελιδόνη, Ερμού και Θεσσαλονίκης και τέλος Ερμού και Πειραιώς.

Πάνω από το σταθμό ΗΣΑΠ του Θησείου, στη συμβολή των οδών Αποστόλου Παύλου και Επταχάλκου, Αποστόλου Παύλου και Λουμπαδιάρη, Διονυσίου Αρεοπαγίτου και Αμαλίας, καθώς και στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου στον κόμβο Φιλοπάππου.

Να σημειωθεί ότι οι παραβάτες θα τιμωρούνται με τα προβλεπόμενα από το νόμο διοικητικά πρόστιμα του ΚΟΚ, ενώ επιτρέπεται η διέλευση μόνον οχημάτων έκτακτης ανάγκης (περιπολικά, ασθενοφόρα, πυροσβεστικά), όλων όσα έχουν σχετική άδεια, καθώς οχημάτων τροφοδοσίας καταστημάτων – στις προβλεπόμενες ώρες τροφοδοσίας, δηλ. 07:00-09:00 και 15:00-17:00.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ